LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for STREETLIGHT - Innsamling for gatebarna på Filippinene

STREETLIGHT - Innsamling for gatebarna på Filippinene

Streetlight eventyret startet i 2004. Med Erlend Johannesen i spissen dro en gruppe unge mennesker til Tacloban, Filippinene. Der restaurerte de en lagerbygning som skulle brukes til barnehjem.

November 2013 traff den største tyfonen registrert Tacloban, og barnehjemmet. Alle på senteret overlevde, men mange mistet livet og alt Streetlight hadde arbeidet og bygd gjennom de siste 10 år var borte. Etter tyfonen lovet Erlend og Streetlight at vi skulle bygge opp igjen, det har vi gjort, dette har vært mulig på grunn av all støtte vi fikk i ettertid. 

På grunn av fare for nye naturkatastrofer valgte den Filippinske regjering å flytte de som bodde i slummen i Tacloban til et sted som heter Tagpuro. Område er lite utviklet med dårlig vann og strøm muligheter. Siden størstedelen av de som ble flyttet var de fattige, valgte Streetlight å bygge opp i dette områder, samt å bygge opp i Tacloban.

I Tacloban ligger et studiesenter som tilbyr leksehjelp og undervisning, og som sørger for at barna får frokost og nistepakker, og det de trenger til skolegangen. I tillegg ligger en yrkesfags linje og administrasjon der. I Tagpuro har det nye barnehjemmet blitt bygget. Også her er det er studiesenter for de som bor der, samt tre yrkesfags retninger.  Vi har som mål å engasjere hele familien, derfor er det viktig at foreldre blir en del av Streetlight når deres barn mottar tilbud fra oss.

Streetlights misjon er ”We change the world for one child one at a time”, og dette har vært målet fra starten, etter gjenoppbyggingen har Streetlight økt antallet de hjelper fra 150 til 450 barn i året. Vi ønsker å kunne fortsette å hjelpe så mange, derfor setter vi utrolig stor pris på ditt bidrag. 

STREETLIGHT - Innsamling for gatebarna på Filippinene

56 550 kroner innsamlet

19 givere
Avsluttet 31.12.2017
STREETLIGHT mottar pengene
Elisabeth  Opøien sitt profilbilde
Ikke-verifisert
Elisabeth Opøien
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Elisabeth Opøien er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×