LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp Josefine med å drive Funky Fresh Foods videre!

Hjelp Josefine med å drive Funky Fresh Foods videre!

Alle pengene som samles inn vil gå til egenkapital for at Josefine Andrén og Thomas Mikaelsen kan fortsette drift av Funky Fresh Foods, sammen med investor.

Nyheten om at Funky Fresh Foods måtte legge ned traff oss alle hardt. Nå har det dukket opp en mulighet som gjør at Josefine Andrén og Thomas Mikaelsen kan drive Funky Fresh Foods videre og fortsatt legge til rette for gode matopplevelser! De har investert alt for å prøve å få Funky Fresh Foods til å overleve, og har derfor ikke mulighet til å prøve på ny uten hjelp. Vi heier på dem og vil veldig gjerne at de skal få sjansen igjen, og håper du også har mulighet til å bidra. Alt hjelper og sammen kan vi få dette til.

Mer informasjon:

Siden 2009 har Funky Fresh Foods servert gode veganske matopplevelser og inspirert til en mer bærekraftig og sunn livsstil. Nylig satte økonomien en stopp for Funky Fresh Foods videre drift av spisestedene på DogA og ViA village, og for produksjonskjøkkenet.

Pandemi og høye strømpriser påvirket oss alle, men det har gått spesielt hardt ut over små bedrifter, som Funky Fresh Foods. Detaljer i den nye kompensasjonordningen for 2022 gjorde at de akkurat falt utenfor. I januar og februar 2022 tapte de mer enn i hele 2020 og 2021 til sammen. Med den oppsamlede gjelden (og en helt latterlig strømregning på toppen av det) så de ingen vei ut. De ga alt de hadde, men det var ikke nok.

Etter at Funky Fresh Foods publiserte nyheten om at de måtte stenge ned, har det vært mange som ar vist et stort engasjement og støtte. Josefine har flere gode matopplevelser å gi, og vi håper du vil være med på laget for å hjelpe oss slik at hun kan drive Funky Fresh Foods videre. NB. Det er dessverre ikke mulig å starte opp igjen restaurantene nå, i første omgang er det produktene som vil leve videre. Men vi håper at Funky Fresh Foods vil gjenoppstå som spisested på sikt.

Tusen takk for all hjelp!

Hjelp Josefine med å drive Funky Fresh Foods videre!

72 507 kroner innsamlet

271 givere
Avsluttet 21.09.2022
72% av 100 000 kr
NYPOTET INVEST AS mottar pengene
Gitte Marie Lundh Martinsen sitt profilbilde
Verifisert
Gitte Marie Lundh Martinsen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Gitte Marie Lundh Martinsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×