LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Kunstgress til Kragskogen fotballbane
Logo SpareBank 1 Østlandet

Søknadsfristen til Alle Henda er over for denne gang og vi er i ferd med å dele ut hovedmidlene. Du kan fortsatt støtte de aktive spleisene.

Se alle vinnerne her

SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 20 000 kr

Kunstgress til Kragskogen fotballbane

Velforeningen skal etablere kunstgressbane og ballfangernett på eksisterende grusbane i Kragskogen, samt årlig vedlikehold. Fotballbanen skal være tilgjengelig for allmenhetens frie bruk, i samarbeid med sameier, bydel og idrettslag

Midt i "Kragskogen", et skogsområde som ble solgt av veidirektør Krags arvinger til Oslo Kommune og utbygget av Selvaag i 1980, ligger en liten grusbane til fotball i friområdet. Området er bebygget med blokker, rekkehus og tomannsboliger, men med store friarealer som skog og noe gressbakker. Og denne grusbanen. Det er over 450 eierseksjoner som sokner til banen og som har bilfri adkomst til banen. Det er den eneste fotballbanen foreldre kan sende barna sine til uten at de må krysse veier og bevege seg i trafikken. Den er middels brukt, og vil bli vesentlig mer brukt med kunstgress.

Initiativtakere er småbarnsforeldre i området som ønsker et nærmiljøtiltak, et sted der barna kan samles, leke og spille fotball. Vi har i dialog med Bydel Vestre Aker fått en langsiktig leieavtale med Oslo Kommune som gjør at vi kan søke spillemidler og etablere kunstgress og ballfangernett på banen.

Med godt samarbeid med bydel, omkringliggende sameier og idrettslag, dugnadsinnsats, støtte fra donatorer, kan arbeidet utføres våren 2023.

Vi har hentet inn tilbud fra kunstgressleverandører og grunnentreprenører, så kostnaden for bygging er uten store spørsmålstegn. Vi har godt samarbeid med lokal vaktmester som har utstyr til å feie/vedlikeholde banen. Kunstgresset vil være sandfylt og etter alle moderne miljøstandarder. Ingen gummigranulat vil lekke til naturen omkring. Driftskostnadene etter etablering vil være minimale.

Banen er 18 x 30 meter, og vil få ballfangernett på alle sider. Det vil ikke etableres lys slik at ikke naboer forstyrres.

Vi antar at banen vil være til nytte for mellom 500 og 1000 barn i området.

Kunstgress til Kragskogen fotballbane

38 900 kroner innsamlet

56 givere
Avsluttet 24.12.2022
77% av 50 000 kr
Givere (18 900 kr)SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 20 000 kr
Velforeningen Kragskogen Fotballbane
Verifisert
Einar Eide-Fredriksen står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Einar Eide-Fredriksen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×