LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for FARSDAGSINNSAMLING: STYR OSS I 24 TIMER for Prostatakreftforeningen

FARSDAGSINNSAMLING: STYR OSS I 24 TIMER for Prostatakreftforeningen

Alle pengene går til Prostatakreftforeningen (de som arrangerer Bartekampen). Dette er et frivillig og ulønnet tiltak av Bjørn, Gilbert og Blipappa.

12.november arrangerer vi en uvanlig innsamling for Prostatakreftforeningen. To småbarnspappaer skal la internett bestemme hva de gjør, og hvor de går i løpet av en 24 timers livesending. Målet er å motivere menn til å være bevisste rundt egen mental og fysisk helse.

GÅ TIL LIVESTREAM PÅ YOUTUBE HER

Dagen før farsdag 13.november skal to småbarnsforeldre settes av et sted mellom Larvik og Drammen. I løpet av 24 timer skal de komme seg til Slottsplassen, og hele turen livesendes på nettet. Utfordringen er at alle som ser på livesendingen kan bestemme hva småbarnspappaene gjør, og hvor de går.

Dette omfatter alt fra veivalg til forespørsler som å klippe av seg håret, haike eller enhver annen idé som seerne kommer opp med. Seerne oppfordres også til å donere til Spleis-innsamlingen som samkjøres med livesendingen.

Menn må våge å slippe taket

-Det handler om å slippe taket, og føle at man ikke absolutt må ha kontroll til enhver tid, forteller initiativtaker og daglig leder i Blipappa, Gilbert Borgen-Veland. -Vi lar andre ta styringen og bestemme hvor vi går, og regner med de hjelper oss på riktig vei.

-I samarbeid med Prostatakreftforeninggen ønsker vi å belyse helsemessige og mentale utfordringer som ligger i at vi menn ikke tør å la andre hjelpe seg, og heller blir sittende alene med mentale eller fysiske plager. - Menn i alle aldre må våge å søke hjelp når vi føler at vi sliter mentalt eller oppdager noe galt med egen kropp, fortsetter Borgen-Veland.

Den vanligste kreftformen blant voksne menn

I 2021 ble 5188 norske menn diagnostisert med prostatakreft, og det høye tallet understreker viktigheten av å sjekke seg eller oppsøke helsevesen hvis man mistenker at noe er galt. Spesielt menn eldre enn 60 år er i risikogruppen for prostatakreft.

-Det er viktig å ta vare på de pappaene vi har. Våre fedre er i risikogruppen for prostatakreft, og nå som vi selv har fått barn ser vi viktigheten av å holde familien sunn og frisk slik at vi kan tilbringe mest mulig tid sammen, forteller Borgen-Veland.

En livesending med mening, der seeren har kontrollen

I løpet av turen vil småbarnspappaene Bjørn Philip Solås og Gilbert Borgen-Veland snakke om temaer rundt familie, mental helse og papparollen.

Det vil også være intervjuer og gjester som møter pappaene underveis. Pappaene vil ta i mot og lese så mange meldinger fra chatten som mulig i løpet av de 24 timene livesendingen varer.

Trykk gjerne DELTAR eller INTERESSERT i det digitale eventet, slik at vi kan nå enda flere med arrangementet: https://www.facebook.com/events/1105006013521228

Vi har ingen fedre å miste, avslutter Borgen-Veland

GÅ TIL LIVESTREAM PÅ YOUTUBE HER

FARSDAGSINNSAMLING: STYR OSS I 24 TIMER for Prostatakreftforeningen

8 500 kroner innsamlet

23 givere
Avsluttet 13.11.2022
34% av 25 000 kr
BLIPAPPA - Info & Underholdning sitt profilbilde
BLIPAPPA - Info & Underholdning
Verifisert
Gilbert Borgen-Veland står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Gilbert Borgen-Veland er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×