LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

18 årsdagen 2018

Mine 2 barn har aldri vært vant med at dem har fått det beste, dyreste, det samme som alle andre har eller alt dæm ønsker seg. Dem kunne ikke deltatt på fritidsaktiviteter og hvis di skulle dratt på kino en skjelden gang så måtte jeg planlegge dette nøye økonomisk.

Di har aldri vokst opp med noen storfamilie. Jeg har vært alenemamma siden eldstemann ble født for over 17 år siden og forble fortsatt alenemamma da minstemann ble født for ca 10 år siden. Faren til eldstemann har aldri vært på banen. Faren til yngstemann har vært delvis tilstede men ikke økonomisk. Mine foreldere og delvis resten av familien er gått bort tidlig. Mine foreldre døde da jeg var barn. 

Vi har hatt vanskelige stunder økonomisk. Men jeg har gjort så godt jeg kan og jeg tror og håper at barna alltid vil huske alt det gode vi har hatt sammen.

Barna har ikke vokst opp med så mye matrielle ting og tang, men di har alltid hatt ei mamma som har  elsket dem, gitt dem trygghet og omsorg og jeg har alltid støttet dem så godt jeg kan :heart::heart::heart:

Som sagt så har barna mine aldri vært vant med å få det dyreste og beste. Så jeg har et stort ønske om å kan angasjere en liten sammenkomst for sønnen min på hans 18 årsdag i juli-2018. Han fortjener virkelig å få ei ordentlig feiring men dette har jeg ikke mulighet å gi han. Derfor hadde d vært kjempesnilt om noen ville gi noen kr i den anledningen.  Han har slitt mye med mobbing i oppveksten, han har hatt vanskelig å finne din egen plass iblandt guttene i klassen. Han har også hatt d vanskelig pga ADD som ble oppdaget på ungdomskolen. Alle disse tingene har spillt inn for han.

Men han har alltid hatt meg som har prøvd å stå som en stødig klippe i all slags vær og vind og som har prøvd å hjelpe han på best mulig måte :heart:

Den dag idag er han en flott 17 åring men han tar ikke seg selv så veldig høytidelig. Han er en enslig og ensom gutt og holder seg oftest for seg selv. :cry:

Han er skjeldent sammen med andre ungdommer. 

Mitt ønska for sønnen min er at han ska få ei skikkelig fin bursdagsfeiring på 18 års dagen hans. Jeg tenkte middag (koldtbord), kaffe og kaker og på kvelden en liten sammenkomst for gutta med noen øl. :ice_cream::birthday::candy::beers::tada::balloon:

Men for at jeg skal klare å ordne dette så hadde jeg satt veldig pris på om dere kunne være så snill og bidra med noen kr. Alle monner drar. :moneybag:

Jeg har ikke jobb pga at jeg er syk og skal inn til oprasjon over nyåret. Men jeg vet ikke hvordan utfallet av oprasjonen blir. I tillegg har jeg ikke mye økonomisk hjelp fra nav. Å utover den lille summen jeg får så er ikke nav villig til å hjelpe utover d jeg får. Nav har selv regnet på det å kommet frem til at jeg har for lite penger i mnd. D holder til husleie, strøm og litt mat. D sier seg selv at d er ikke rom for noe extra til feiring da. :pensive:

Det hadde gjort et mammahjerte veldig glad hvis dere ville avse noen kroner slik at min nydelige skatt kunne fått feiret 18 årsdagen sin i juli-2018:tada::birthday: 

Å jeg kan love dere alle at hvis det er noen kroner tilovers når prisen på lokalet og på mat er betalt så blir dette brukt til bursdagsgave til han. 

Jeg har et ønske å gi han penger til sertifikat for d e jo det som er alle gutters drøm :red_car:  

Men alt kommer an å hvor mye  som samles inn :blush: 

Jeg vil takke på forhånd for alle bidragene som kanskje kommer inn :yellow_heart:

Takk.

Jeg setter tiden på denne spleis på 188 dager da det er den tiden vi har og samle inn penger på :blush:

HDH

18 årsdagen 2018

1 040 kroner innsamlet

10 givere
Avsluttet 01.07.2018
Lena-Maria Torgersen sitt profilbilde
Verifisert
Lena-Maria Torgersen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
E-post
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Lena-Maria Torgersen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×