LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Logo SpareBank 1 Østlandet

Søknadsfristen til Alle Henda er over for denne gang og vi er i ferd med å dele ut hovedmidlene. Du kan fortsatt støtte de aktive spleisene.

Se alle vinnerne her

SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 40 000 kr

Hjelp TRY med drenering til ballbanen før den blir ødelagt for alle i skolen, nabolaget og klubben!

Alle pengene som samles inn går til å dekke kostnaden ved å rulle opp dagens banedekke, ta vekk dagens masser, grave dreneringer til avløp, legge nye denerende masser, avrette banen med fall til drenering og rulle på plass banedekket med ny sand på banen.

Grindbakken Stadion er en ballbane på ca 40 x 20 meter som ligger på Grindbakken Skole i Voksenlia i Oslo. Banen brukes av alle barna på skolen i skoletiden og AKS tiden, ved alle utedager og arrangementer på skolen som 17. mai og Skolens Dag. Banen er åpen for alle døgnet rundt slik at barn og ungdom i blokkene i nabolaget bruker banen veldig mye på kvelden og i helgene. Banen er også Idrettslaget TRYs eneste fotballbane. TRY bruker banen til alle sine treninger for barna i 1. – 4. trinn. Det er 219 barn på organisert trening hver uke.

Ballbanen Grindbakken Stadion er skolens «hjerte og lunger» for alle barna på skolen ifølge lærerne, og det er den også for alle TRYs fotballspillende barn! Det er en bane som ligger trygt i nærmiljøet som barna kan gå eller sykle til når de har lyst og når TRY har treninger.

Klubben tok av det gamle og utslitte banedekket våren 2022 på dugnad og betalte 450.000,- fra klubbkassen for et nytt banedekke. TRY, skolen og foreldre ville bli kvitt det gamle dekket som var utslitt etter 8 års intens bruk og var basert på forurensende gummigranulat.

Nå viser det seg at dreneringen under banedekket er så dårlig at det nye dekket «flyter» når det kommer nedbør, og det gjør det jo ofte. Dermed blir det dype groper og «bølger» over hele banen som gjør den vanskelig å spille fotball der. Det er også lett å vrikke ankler og «gå på trynet».

I tillegg blir det nye banedekket ødelagt av alt vannet, dumpene og «bølgetoppene» - dekket strekker seg, det slites voldsomt og sanden i dekket vaskes ut. Dermed blir det nye dekket utslitt på få år hvis det ikke gjøres noe med dreneringen så raskt som mulig. Vi vet ikke om det nye banedekket allerede er blitt så ødelagt at vi også må kjøpe nytt banedekke etter at dreneringen er i orden, men vi håper det kan brukes videre.

TRY har hatt flere entreprenører på banen og mottatt tilbud på nødvendig dreneringsløsning. Det vil beløpe seg til 500.000,-. Det er et stort beløp for vår klubb og kommer i tillegg til det vi allerede har betalt for det nye banedekket. Skolen har ikke penger, vi må gjøre dette så raskt som mulig og da er det klubben som må betale.

Nå håper vi SpareBank1 Østlandet og medlememmer i TRY, klubbens støttespillere, foreldre til barna på skolen og alle i nabolaget til banen som bruker den så ofte, hjelper oss!

SpareBank 1 Østlandet er banken som deler med deg, og skal nå ut med 10 millioner kroner til frivillige hender. Vi har selvsagt rukket opp hånda og sagt at vi er et prosjekt som fortjener litt oppmerksomhet, og gjerne et økonomisk bidrag.

Vi håper alle som brenner for det samme som oss, har lyst til å lese, like, dele, støtte og kanskje melde seg selv til innsats.

Hjelp TRY med drenering til ballbanen før den blir ødelagt for alle i skolen, nabolaget og klubben!

61 700 kroner innsamlet

44 givere
Avsluttet 29.12.2022
12% av 500 000 kr
Givere (21 700 kr)SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 40 000 kr
IDRETTSLAGET TRY mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
E-post
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
IDRETTSLAGET TRY er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×