LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Bli med i det grønne skiftet og bidra til neste generasjon skole- og treningsfly for unge piloter!

Bli med i det grønne skiftet og bidra til neste generasjon skole- og treningsfly for unge piloter!

Alle innsamlede midler går uavkortet til investeringer i 1) nye miljøvennlige skolefly for pilotutdanning og 2) en sentral lokalflyplass og innovasjonsarena for næringslivet og alle reisende i Oslo-området.

Luftfarten på sikt bli den mest miljøvennlige transportformen, ifølge den nye luftfartsstrategien fra regjeringen, som hevder at gullalderen for regional luftfart står foran oss.

Det er et økende behov for piloter. En framtidsrettet og sentral lokalflyplass i Oslo-området vil ha stor betydning for rekruttering, utdanning og trening i dag og for våre neste generasjoner. 

I årene som kommer vil luftfarten gjennomgå store endringer med innfasing av nye utslippsfrie flysystemer. «Grønn regional luftfart er starten på nye, billigere, renere og bedre måter å fly på», ifølge miljøstiftelsen ZERO. 

Nye miljøvennlige skolefly, både helelektriske og hybride, er i produksjon, klare for testing i 2023 og forventes i markedet neste år. Det kan gi en boost i utdanningen av nye piloter med lavere timepriser, samtidig som teknologien åpner for nye muligheter for næringslivet og over 1 million reisende i Oslo-området.

I overgangen til utslippsfri og mer bærekraftig luftfart, har Eurocontrol og Clean Aviation JU i EU estimert en sterk økning i antall flyreiser og mulig firedobling på verdensbasis fram mot 2050. Norge har i likhet med EU satt et mål om 55 prosent reduksjon i utslipp av klimagasser innen 2030.  

Bli med og investér i utdanningen og framtiden til de som vokser opp! Ved innbetaling av 150 kroner eller mer, kan du valgfritt bli enkeltmedlem i Urban Sky, interesseorganisasjon for norsk luftfart, og få tilsendt 1 stk pins (se bildet under). OBS! For medlemsskap, send epost med navn, adresse, mobilnummer og epostadresse til support@primetime.no.

Bli med i det grønne skiftet og bidra til neste generasjon skole- og treningsfly for unge piloter!

910 kroner innsamlet

4 givere
Avsluttet 21.09.2023
0% av 100 000 kr
URBAN SKY sitt profilbilde
URBAN SKY mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
URBAN SKY er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×