LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp meg å stoppe menneskehandel i Thailand!

Hjelp meg å stoppe menneskehandel i Thailand!

Pengene som samles inn går til å beskytte barn fra menneskehandel, gjennom prosjektet "Trygge og Sterke Familier i Thailand"

Det Norske Misjonsselskap er en av de organisasjonene jeg har lagt ned endel frivillig innsats i. Den er den eldste av misjonsorganisasjonene i Norge med et stort arbeid i Norge og rundt om i verden. Til sammen har jeg nå vært med i Protokollkomitéen i 9 år og kjenner godt til hvordan organisasjonen drives. 

Selv om de brede massene i NMS har grått hår, er framstår driften på mange måter som moderne og profesjonell, men med et fast fokus på det grunnleggende målet: Å nå folk med evangeliet og med hjelp til det daglige brød og de daglige menneskelige utfordringene.  

I år fyller jeg 70. I forhold til målgruppene til NMS sitt misjonsarbeid ute i verden, er jeg svært rik og har materielt det jeg trenger for et godt liv. Men livet mitt er mest meningsfylt når jeg kan være til hjelp for andre. Derfor vil jeg at de som tenker å gi meg en gave, skal gjøre det ved å støtte denne spleisen. 

Thailand er et av landene NMS arbeider i. Der er menneskehandel et alvorlig problem. Thailand er også blant de landene i verden der flest barn blir offer for sexindustrien. Så mange som 60 000 barn er en del av sex-industrien i Thailand.

Mange av ofrene kommer fra minoritetsgrupper nord i Thailand. De er statsløse, fattige og uten rettigheter. Nettopp dette gjør dem til enkle mål for kyniske menneskehandlere.

Foto: Tor Helge Brandsæter

Med løgner om lønnet arbeid får desperate foreldre løfter om en bedre fremtid for sine barn. De sender dem i håp om at de vil få et bedre liv i Bangkok. For en liten slump penger og med gylne løfter starter veien inn i sex-industrien.

Hver dag arbeider NMS sin samarbeidskirke i Thailand iherdig for å styrke sårbare familier, slik at de ikke skal bli tvunget til å selge sine barn. Svært få av de som havner i sex-industrien blir reddet ut igjen. Men sammen med kirken i Thailand kan du hindre at barn blir solgt.

Det NMS-støttede prosjektet «Trygge og sterke familier» forhindrer salg av barn.

Foreldre og besteforeldre må få hjelp til å gjøre sine familier trygge og sterke. Foto: Margrethe Reve Brandsæter

Målet er at alle kirkearbeidere og diakoniarbeidere i ELCT skal engasjere seg i lokalsamfunnet, støtte og veilede familier som bor der, oppmuntre og støtte til utdanning og tørre å si ifra når menneskerettigheter og barns rettigheter blir brutt. 

Prosjektet gir både unge og foreldrene deres kunnskap om både risikoen de tar og om rettigheter og muligheter de har. Slik blir familiene trygge og sterke!

VIL DU VÆRE MED OG HINDRE SALG AV BARN?

Tusen takk for din viktige gave!

.

Hjelp meg å stoppe menneskehandel i Thailand!

11 500 kroner innsamlet

19 givere
Avsluttet 13.05.2023
114% av 10 000 kr
John Egil Bergem sitt profilbilde
Verifisert
John Egil Bergem
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
John Egil Bergem er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×