LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Asker og Bærum Ungdomskorps - trenger penger til fortsatt drift

Asker og Bærum Ungdomskorps - trenger penger til fortsatt drift

Asker og Bærum ungdomskorps (ABUK) er et korps som konkurrerer i NM i janitsjar i tredje divisjon, arrangerer sommer- og julekonserter, og deltar på  byfesten i Sandvika hvert år. Uten støtte fra Bærum kommune til et prosjekt korpset hadde i januar, ser vi nå på et alvorlig underskudd og faren for å gå konkurs. Alle deltakerne i prosjektet (ABUK, den svensk-baserte brassgruppa Swing Sling Brass, og alle tenåringsmusikere som meldte seg på) hadde det utrolig artig og det var en veldig musikalsk lærerik opplevelse. Det hele endte i en konsert i Asker kulturhus. 

Asker og Bærum ungdomskorps er et veldig viktig korps for både nåværende og fremtidige medlemmer. Korpset er ett av få muligheter for musikerungdommen i Asker og Bærum som trenger flere utfordringer enn bare skolekorpset, men som kanskje ikke er klare for å bli medlem i et voksenkorps med et høyere nivå. Allikevel skal det sies at ABUK er et talentkorps, som konkurrerer med flere dyktige voksne amatørkorps i NM i Trondheim hvert år. 

I RM (Regionsmesterskap før NM) i 2017 vant ABUK 2. divisjon i Lillestrøm kulturhus. I NM fikk vi femteplass med 92 poeng. I 2017 var NM-stykket Overture to a New Age av Jan de Haan. 

I år spiller ABUK stykket Banja Luka av Jan de Haan. Dirigent er Jon Terje Svendsen. 

Korpset står ovenfor en vanskelig økonomisk situasjon, men hvis du donerer til denne spleisen vil vi forhåpentligvis klare oss, og du vil fortsette å se ABUK på konserter og arrangementer i flere år fremover! Hjelp oss med å beskytte dette viktige korpset sin fremtid! 

ABUK spiller i RM i 2017 med Overture to a New Age av Jan de Haan. Korpset fikk første plass i divisjonen sin med dette stykket. Dirigent er Jon Terje Svendsen. Opptak av Ronny Evensen. 

Asker og Bærum Ungdomskorps - trenger penger til fortsatt drift

64 600 kroner innsamlet

90 givere
Avsluttet 09.04.2018
Sigrid de Besche sitt profilbilde
Ikke-verifisert
Sigrid de Besche
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Sigrid de Besche er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×