LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Vi minner om at det er innsamler som er ansvarlig for innholdet i denne spleisen og at du bør sette deg godt inn i saken før du gir ditt bidrag. Det finnes mer informasjon om vaksiner og vaksinasjon på www.fhi.no
Prosjektbilde for Politianmeldelse Del 2; Forskning på mulig kobling til 5G utbyggingen fra 2020 og frem til 2023.

Politianmeldelse Del 2; Forskning på mulig kobling til 5G utbyggingen fra 2020 og frem til 2023.

Det skal jobbes intenst i en sluttfase for å finne sterke hypoteser på økt dødelighet koblet til 5G i samarbeid med ledende kompetente norske og utenlandske fagpersoner. Man starter med åpent sinn, og hardt analytisk arbeid. Det forventes et gjennombrudd.

Politianmeldelse Del 2

I forbindelse med forskning på Antatte økt dødelighet pga C-19 "vaksiner", så dukket det opp at det var en markant forskjell på dødeligheten i de deler av landet som hadde fått 5G i 2020,2021 og 2022, kontra de som  ikke skulle få 5G før i 2023. Målet er å forsøke å forklare den markante økte dødeligheten koblet til etablert vitenskap på områdene toksilogi av 5G stråling, toksilogi av mRNA vaksiner til Pfizer og Moderna, samt toksilogi av grafen oksyd. 

Det ble derfor  besluttet å følge opp med forskning på 5G knyttet til utrullingen av 5G kontra hvor det ikke var utrullet.  Pengene fra denne spleisen skal gå til min egen tidsbruk på fulltid og mine egne reise- og oppholdskostnader i perioden ut april 2023. Det er mulig at det må gjøres inntil 3 utenlandsreiser fra Polen til en forskergruppe i Oslo, en eldre spesialist i Storbritannia og en forskergruppe i Spania. Alt innenfor samme problematikk, og da særlig 5G og grafen oksyd.

Det er etablert kontakt med spesialister på områder som skal kvalitetssikre arbeidet med å finne ut av hva som kan skyldes 5G og hva som ser ut til å kobles til "vaksinene". Disse personer får ingen dekning av kostnader fra spleisen. 

Det skal jobbes intenst med dette prosjektet frem til påske, og presenteres for en gruppe om 8-10 dager. Derfor settes det en kort frist for denne aksjonen. 

Resultatet blir å koble til det arbeidet som allerede er gjort og så samle trådene i en samlet forklaring eller sterke hypoteser på hva som muligens er årsaken til en historisk økt dødelighet  ikke bare i Norge, men i svært mange land som samtidig har rullet ut 5G og gjennomført en gigantisk medisinsk eksperiment med mRNA gen baserte injeksjoner som inneholder flere toksiske stoffer som mRNA, LNP og grafen. Og muligens en kobling fra 5G til grafen oksid som en mulig trigger. 

Der er noe reserver igjene fra Del 1, som skal gå noe til advokat tjenester. 

Politianmeldelse Del 2; Forskning på mulig kobling til 5G utbyggingen fra 2020 og frem til 2023.

4 450 kroner innsamlet

7 givere
Avsluttet 02.04.2023
4% av 100 000 kr
Anders Brunstad sitt profilbilde
Verifisert
Anders Brunstad mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Anders Brunstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×