LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Vi minner om at det er innsamler som er ansvarlig for innholdet i denne spleisen og at du bør sette deg godt inn i saken før du gir ditt bidrag. Det finnes mer informasjon om COVID-19 og vaksiner på www.fhi.no
Prosjektbilde for “Fra rød til grønn Marxisme med «Fake Science». Og et mye kaldere klima i et Grand Solar Minimum»

“Fra rød til grønn Marxisme med «Fake Science». Og et mye kaldere klima i et Grand Solar Minimum»

Å kjempe for og å bruke opplysning om og formidling av sannhet til å delta i vekkelsen av det norske folket, til å delta i en Folkeavstemning som krever at vi skal melde oss ut av Globalistans EU, WEF, FN, WHO og igjen bli et selvstendig og udelelig rike.

Det grønne skiftet er basert på forfalska vitenskap og grønn marxisme. Vi ser nå strømpriser og drivstoffpriser driver inflasjonen og svært mange nordmenn ut i fattigdom og næringslivet på knær. Samtidig bygger kineserne ut store mengder nye kullkraftverk, som om de bor på en heilt anna planet. Russerne guffer på, og Containerskipene spyr ut enorme mengder urensa eksos tilsvarende hundrevis av millioner av biler. 

For å forstå hvordan dette såkalte "bærekraftige grønne skiftet kunne skje", så må vi tilbake i historien, og vi må se på hvilke "vitenskap" som lå til grunn for denne falske fortellingen. Som egentlig må sammenlignes med Platons hule-lignelse. 

Det er blitt fortalt en skinn-historie som er en del av en Agenda, som fører til en global omfordeling av arbeid og velstand og massive fattigdom og reell arbeidsløse i Vesten, og økende utslipp og velstand i totalitære regimer som Kina.

Dette er en litt kort fortelling, som jeg skal brodere på videre de neste 5 ukene, og som så blir samlet i et felles narrativ koblet til WEF, FN og Globalistene. 

Her begynner historien som så blir å bygge videre på litt jevnt og trutt, og som vil ende opp med en mer vitenskapelig forståelse av klimaets naturlige variasjoner, og hvor vi mest sannsynlig er på vei,  til et GSM, Grand Solar Minimum. Som heilt "tilfeldigvis" når bunnen ca 2030, som er samme tid som Agenda 2030. 

Narrativ Global Oppvarming, Grønt skifte, vs Klima Vitenskap og Grand Solar Minimum.

Det grønne skiftet er ikke av ny dato, og kan nok kobles tilbake minst til Club of Rome i 1968, og tidlig på 1970-tallet. På 1970-tallet var man inne i en nedkjølende periode, som varte fra ca 1945 til 1980, og det var kanskje da vanskelig å promotere den Global Oppvarming og Det grønne skiftet.

I 1986 så stupte oljeprisen, som trolig kan ha vært et nært samarbeid mellom president Ronald Reagan og Saudi Arabia. Oljeprisen gikk på vinteren 1986 fra ca 60 USD til ca 20 USD per fat. Dette var en katastrofe for Sovjetunionen, som trengte dollarinntekter fra oljeeksport for å holde seg flytende. Altså økonomiske motiver for å kunne opprettholde et totalitært kommunistisk diktatur.

De negative konsekvensene av et slikt dramatisk oljeprisfall kom som en storm også til Norge, som da hadde Kåre Willoch som statsminister i en mindretallsregjering som støttet seg på FRP. Norge devaluerte ca 10%, med eller uten å ville det. Willoch forsøkte å presse Carl I Hagen til å gå med på å «tette noen huller» i statsbudsjettet, men Carl I Hagen blånektet dette; De var partiet for å senke skatter og avgifter, og ikke støtte at de skulle settes opp.  Det førte til at Gro Harlem Brundtland fikk danne en mindretallsregjering, og da midt i den kaldeste krigen som Reagan førte mot «Røøde Sovjetunionen». Gro reise ganske raskt til Moskva sommeren 1986, og så begynte man å høre om noe Grønt Miljø, og litt etterpå så ble Gro utnevnt av FN til å lede FNs nye store satsing «Our Common Future», som ble brukt til å innføre C02 avgifter, allerede i 1990 på norsk oljesektor. Samtidig så fikk Sovjet store kvoter for å selge C02 kvoter mot oppgjør i USD. Og la grunnlaget for den gigantiske økningen av Russisk metall- og petrokjemi sektor på bekostning av Vestens egen.

Med Gorbatsjov forsatt ved roret, så ble DDR kommunistpartiet omdøpt til Bundnis 90–Die Grune.

I Norge så ble den nokså røde Nei Til Nato og Fredsbevegelsen plutselig borte, ved murens fall, og omformet til «Miljøbevegelsen». Og Sovjets relative oppløsning (Sovjet ble i prinsippet erstattet med CIS, The Commonwealth of Independent States, hvor Ukraine inngikk inntil krigen i 2014),

Og så snart Gorbatsjov var satt ut av spill, så opprettet han NGO i Sveits som ble kalt Green Cross International, www.gcint.orgmed avlegger i USA som skal ha blitt godkjent av «The committee of 300». Som kanskje kan betegnes som «The Overlords» av Verdens Eliter, over WEF, Club of Rome.

Dette er begynnelsen på en «historiefortelling» som så kobles til «FNS klimamodeller» og «klimavitenskapen» som et nytt fagområde, som egentlig er lite basert på vitenskap, og svært mye på prediksjon og forfalskning av historiske temperaturer og C02 nivåer.  Koblet til personer som Michael Mann og Al Gore, og hva de konkret har bidratt med av «vitenskapelige funn». Denne historien er koblet til et kobbel av godt betalte «Forskere» som finner det som de skal finne, på oppdrag, og som jobber på alt annet en etter «hypotetisk deduktiv metode». FNs klimamodeller og ledelse er politisk. Vitenskap handler ikke om politikk, men å teste hypoteser. FNs topper avslo tidlig at Solen kunne ha noe som helst med klima vårt å gjøre,  (natt vs dag, vinter vs sommer). Menneskers C02 utslipp (men kun i vesten) skulle være årsaken. Skattlegging av C02 skjer nesten 100% i Vesten, og ikke i noe totalitært regime som i Russland og Kina, ei heller i India, eller som C02 avgifter på bunkers - fuel til de gigantiske «monster container skipa» som har urensa utslipp.

Denne Spleisen starter med den historiske forankringen, og til den offentlige og FN Støttede «forskningen», og så kobler jeg dette til de ledende uavhengige forskerne som har forsket på Solens og Melkeveiens betydning, og Jordens Solens plassering i Solsystemet, og Solens plassering i Galaksen Melkeveien. Koblet til de fremste forskerne på dette, samt på området Kosmisk Stråling, og dets påviste effekter på skydannelse og dermed temperaturer på jorden. Dette kobles til verdens fremste forskere på solmagnetisme, og de beste fra Ex. Nasa miljøer. Arbeidet i spleisen utføres av meg selv; og å utforme og formidle dette, over ca 5 ukers arbeid.  Til slutt vil jeg komme litt inn på mine egne planer for «en utfordrende tid»; Oppsummert som;  «Gode råd for å forberede seg selv og sin familie på et mye kaldere og tøffere klima med Grand Solar Minimum 2030 - 2053».

Takker for støtte og deling av min Klima blogg, som bygges opp bit for bit, og uke for uke fremover, og har som formål å vekker folket til å skjønne hva som skjer. 

1. del av jobben er primært egen tidsbruk, og noe planlagt reising til å møte noen av ressurspersonene og forskerne som det henvises til innenfor Europa, i Norge, Danmark og evt. UK.

2. del av jobben er å organisere web-seminarer mot norske patrioter, og å delta i møter rundt og etter 17.5.2023, for å få etablert en organisasjon eller bevegelse, med sikte på å få på plass minst 100.000 underskrifter for å få til en Norsk Folkeavstemning koblet til Valget til høsten. 

3. Det er aktuelt å gjennomføre noen få intervjuer for å få frem et historisk bilde, og arbeidet med å organisere dette er satt i gang i samarbeid med andre.

Det er kostnader til egen tid og reise og oppholdskostnader som innsamlingen skal dekke.  

Og til om mulig å samle oss til et mottrekk; å få samlet 100.000 underskrifter til en Folkeavstemning, hvor vi vil kreve at Norge melder oss ut av EØS, ACER, Schengen, WHO, FN og heile det globalistiske kostebinderiet. 

Nedenfor ser Dere Michael Manns forfalska "Hocky stick" forskning, som kom inn i selveste NATURE i 1998 og 1998, og som seinere Mark Steyn kjempa i 10 år i amerikanske retter, og til slutt vant mot dette monsteret av en FN støtte forfalska vitenskap. 

“Fra rød til grønn Marxisme med «Fake Science». Og et mye kaldere klima i et Grand Solar Minimum»

1 000 kroner innsamlet

2 givere
Avsluttet 25.05.2023
1% av 90 000 kr
Anders Brunstad sitt profilbilde
Verifisert
Anders Brunstad mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Anders Brunstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×