LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Vi minner om at det er innsamler som er ansvarlig for innholdet i denne spleisen og at du bør sette deg godt inn i saken før du gir ditt bidrag. Det finnes mer informasjon om Koronavirus (COVID-19) på www.fhi.no
Prosjektbilde for Fullføre etableringen av NDD Norges Direkte Demokrati og starte arbeidet for Folkeavstemninger

Fullføre etableringen av NDD Norges Direkte Demokrati og starte arbeidet for Folkeavstemninger

At innsamlingen går til formålet å arbeide for å få inn start-kapital til det aller viktigste som nordmenn nå står overfor; Et statsapparat som er bundet til fremmede udemokratiske institusjoner som vi må løsrive oss fra ved direkte folkeavstemninger.

Norges Direkte Demokrati er en landsomfattendeforening og en interesseorganisasjon som skal være en norsk tverr-politiskgrasrotbevegelse. Norges Direkte Demokrati skal arbeide for at det skal avholdes folkeavstemninger langt oftere og på alle viktige saker som berører suvereniteten til Norge, og for å beskytte de grunnlovsfeste rettighetene til norske borgere i henhold til både Grunnloven og Menneskerettskonvensjonen. Slik som Grunnlovens §49 gir adgang til. En forutsetning er kun at man samler inn 100.000 underskrifter fra stemmeberettigede nordmenn.

Dertil skal Norges Direkte Demokrati arbeide for å innføre Samfunnskontrakten overfor politikere. Det vises til vedlagte utkast til Samfunnskontrakt. Vi ber om at alle norske Politikere undertegner. 

Et av de viktigste formålene er å planlegge og organisere folkeavstemninger for å melde Norge ut av samtlige udemokratiske internasjonale organisasjoner som utøver politisk innflytelse som berører norsk suverenitet.  Det er i dag klart for det aller fleste at disse i varierende grad har tatt kontroll over store deler av norsk suverenitet og folkestyre. Ofte koblet til utenlandsk storkapital og særinteresser som har kjøpt og betalt for å få en stor innflytelse i slike NGO-er og som primært fremmer sine egne interesser og ikke interessene til norsk suverenitet og nordmenns egeninteresser.

Det ligger da i kortene at alle slike NGO og stiftelser som vi ikke har stor innflytelse i, vil ha en uforholdsmessig makt mot enkeltnasjoner, og at dette vil kunne overstyre norsk suverenitet og også våre individuelle grunnlovsfestede rettigheter, som også er nedfelt i Menneskerettskonvensjonen.

I oppstartsåret så gjelder punkt 1-5 som en Agenda for Norges Direkte Demokrati, men de er ikke deretter en del av vedtektene, med mindre 1. årsmøtet i 2024 da opprettholder en eller flere av de.

I praksis så betyr dette at det ikke er i nordmenns interesser å være medlem av NGO-er som;

1. EØS som i realiteten er en konstruksjon hvor vi underkaster oss EUs maktbyråkrati.EU er i prinsippet ikke et demokrati, all den stund det er EU kommisjonen som er det lov-skrivende byråkratiet, og ikke det folkevalgte EU Parlamentet. De kan ikke en gang kan endre kommafeil i EU kommisjonens lovforslag. Norsk suverenitet har blitt skrella som en løk i snart 30 år med å godta mer enn 12.000 direktiver som EUs byråkrati har vedtatt over hodene på nordmenn, og uten at norske stemmer har deltatt i EU parlamentet slik at vi kunne stemme for disse. EØS avtalen er en dynamisk politisk avtale hvor vi blir spist litt om gangen, men totalt så betyr det at Norges suverenitet i henhold til Norges Grunnlov i realiteten er totalt satt til side ved den velkjente salamimetoden. Og det er nå fint lite igjen av salami-pølsa. Kanskje bare pølseskinnet og et flagg som et symbol.

2. WHO – som har utviklet seg svært diktatoriskde siste 20 åra, og som nå har et nytt utkast som vil kunne gi WHO en diktatorisk makt som er planlagt innført i mai 2024. Vi har nå sett flere eksempler på at WHO har gitt falske alarmer, først under Svine influensa i 2009-2010 (behendig etter å ha endret definisjonen på ‘pandemi’ ved å fjerne kravene til ‘store mengder syke og døde’ den 4. mai 2009), og så igjen under den såkalte Covid19 pandemien. Begge to var nok ikke forårsaket av farlige virus, men farlig innføring av hhv 4G og 5G digitalteknologi. Begge pandemiene var koblet til at det ble laget såkalte «vaksiner», som gav enorme inntekter for Big Pharma, og enorm skade for det norske folk.

Beslutninger om Munnbinepåbue, Lock-Down, og mer eller mindre tvangs- vaksinering, var i alle fall i strid med samtlige 10 punkter av Nürnberg-konvensjonen om informert samtykke, og vaksinepass var alle beslutninger koblet til WHO, og alt dette var i strid med de gjeldende pandemi-planer som FHI og Helsemyndighetene hadde brukt årevis på å utarbeide og forberede. Effektive medisiner ble forbudt, og farlige ble markedsført og anbefalt, stikk i strid med det norske folks interesser. Dette har FHI vært med på, og derfor har vi ikke lenger tillit til de og vi vil kreve at de legges helt ned.

3. WEF er en privat stiftelse som fremmer interessene til privat storkapitalog de markedsfører seg som Private Public Partnerships. Det er egentlig en omskrivning for en ny-fascistisk, eller globalistisk overbygging av en global Elite av The Overlords, som representerer under 0,1% av jordens befolkning. Det er derfor uforenlig med norsk folkestyre at Norge og norske politikere deltar og rapporter til disse på mer eller mindre hemmelige sammenkomster. Derfor krever vi at Norge meldes ut. Og de som deltar aktivt der, må bli ekskludert fra alle politiske verv i minst 10 år.

4. FNs såkalte bindende avtaler koblet til FNsfamiliens mange armer så som UNICEF, IPCC, Agenda 2030, Paris-avtalen. Det er uten tvil at norske politikere føler seg bundet av og følger FNs avtaler, retningslinjer og direktiver på nesten alle områder. I stedet skulle Norge ha vært suverent styrt fra det norske folkestyret. Og ikke fra et udemokratisk FN. Det vil kanskje ta litt tid å få frem opplysninger om hva som faktisk skjer, men det er tydelig at Agenda 2030 har styringa, og at det er enorme krefter i sving som kjører 15 minutters byer, sentralisering og digitalisering, og at det går mot en slags kinesiskSocial Credit Score modellsom vil gjøre de aller fleste til slaver. Det sies at vi ikke skal eie noe, og være lykkelige. Vi kan da bli som burhøns som får vann og brød, som kan gå litt ute å lufte seg, og verpe sine egg og utføre sitt arbeid, som eliten høster. Og borgerlønn til alle de ledige, om er er snille og greie, og ikke opponerer seg og protesterer mot tyranniet som eier alt. Med full digital kontroll inkl. digitale sentralbankpenger, som de kan bestemme hva skal brukes til.

5. Norge er i en konstitusjonell krise.Det er konstatert at Regjeringen og Stortinget har valgt å ikke ta alvoret av at Fosen dommen i høyesterett er rettskraftig. Dette betyr i prinsippet at Norge nå er inne i en konstitusjonell krise. Tredelingen av makten er satt ut av spill. Høyesterett har ingen direkte botemiddel. Norge har ikke etablert en konstitusjonsdomstol. Derfor må saken inn for folket i en folkeavstemning, hvor folket må kreve at det stilles et ultimatum til både Regjeringen og Stortinget. Enten må de omgående trekke lisensen til «Fosens vindmaskin industriområde», eller så må de gå bli tvunget til å gå av, og til å gå til Kongen som da må bestemme å skrive ut et nyvalg.

Det vil uansett være Folket ved Folkeavstemninger som skal være suverene og ikke traktater og avtaler med ikke-demokratiske organisasjoner som tjener storkapitalens interesser.

Dette for å nevne 5 av sakene som Norges Direkte Demokrati nå vil be at Folket skal ta stilling til i Folkeavstemninger så raskt det lar seg praktisk gjennomføre, og om mulig så tidlig som den 10.-11.9.2023.

Innsamlede midler skal gå til å videreføre påbegynt arbeid, og få start kapital til å etablere hjemmesider og epost kontoer for ledelsen i NDD, Norges Direkte Demokrati, og å utarbeide materiell for aksjonen. Så snart NDD er etablert med egen bank-konto så avsluttes denne innsamlingen og NDD starter sin egen finansiering. 

 

oppdateringer kommer så snart vi er etablert i Enhetsregisteret. 

Fullføre etableringen av NDD Norges Direkte Demokrati og starte arbeidet for Folkeavstemninger

0 kroner innsamlet

0 givere
Avsluttet 30.06.2023
0% av 50 000 kr
Anders Brunstad sitt profilbilde
Verifisert
Anders Brunstad mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Anders Brunstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×