LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for AHK Sommer Camp 2023 - sammen om å skape gode ferieminner for barn.

AHK Sommer Camp 2023 - sammen om å skape gode ferieminner for barn.

Gi barn i barneskolealder mulighet til å skape gode ferieminner, skape vennskap gjennom idrett og mestring uavhengig av bakgrunn og økonomi. Samt gi ungdom en mulighet for sommerjobb.

Denne sommeren skal vi skape gode ferieminner for mange barn og unge. Vi har vært så heldig å få støtte fra Gjensidigestiftelsen slik at vi kan arrangerer gratis ferieaktiviteter for barn født 2010 til 2016 i 2,5 uker i sommer. Men for å komme helt i mål økonomisk er vi avhengig av flere samarbeidspartnere som ønsker å være med å bidra. 

Selv om vi er en håndballklubb ønsker vi denne sommeren å ha ett annet fokus enn ren håndball. Vi har derfor invitert til en sommer camp med hvor allsidighet og idrettsglede står i fokus. Vi vil gjennomføre alt fra turer i nærområdet til lek og moro med og uten ball både inne og ute gjennom hele uken. Vi vil ha ballspill (håndball/fotball/volleyball/basketball), turn, YOGA, fjelltur/skogstur, friidrett, matlaging. Vi prøver også å få til noen litt nye og spennende aktiviteter som kanskje er noe mer ukjent, blant annet HADO. 

Vi har plass til å ta imot 100 barn i alderen 6-12 år hver av ukene. Fredag 02.juni åpnet vi påmeldingen og mandag 05.juni er det kun 8 ledige plasser igjen. Så mottakelsen har vært enorm. Gjennomføring er i uke 26, 32 og mandag til onsdag i uke 33. 

I tillegg til å gi barna en flott feireminne, er del to av prosjektet å skape sommerjobb for ungdommer. Hver av ukene vil 20 ungdommer få muligheten til å jobbe som instruktør for oss, og får lønn fra oss. Nærmere 40 ungdommer har søkt stilling hos oss, og alle som har søkt har fått tilbud om jobb. 

Alle deltakere får også lunsj hver dag. 

Økonomiske rammer

300.000 kroner har vi fått i støtte fra Gjensidigestiftelsen, og vi har budsjettert med utgifter på cirka 400.000,-. For å komme helt i mål og at vi som idrettsklubb skal unngå å sitte igjen med kostnader på campen er vi avhengig av litt ekstra økonomisk støtte.  Vi håper derfor at det er noen som har lyst og mulighet til å støtte vårt prosjekt. 

Vi setter stor pris på hver krone vi kan få inn fra dere som har mulighet. Og til dere som har mulighet til å støtte oss med med over 5000 kroner, så vil dere få navn eller logo i promoteringen av sommer campen. 

Et eventuelt overskudd vil settes av til fremtidige ferieaktiviteter for barn og unge. 

Sosial bærekraft

Gjennom dette prosjektet ønsker vi som klubb å gi alle barn uavhengig av bakgrunn, muligheten til å skape god ferieminne å se tilbake på og til å fortelle om når man kommer tilbake på skolen etter sommerferien. Vennskap, idrett, mestring og glede skal være i fokus. 

Dersom du ønsker å gi annen støtte enn økonomisk så har vi også behov for følgende: 

  • Produkter i form av t-skjorte, drikkeflaske eller lignende til alle deltakere 
  • Frukt til deltakerne hver dag
  • Lunsj (brødmat, pålegg, saft / juice eller lignende) 
  • Is 
  • Førstehjelpskurs for våre instruktører og frivillige
  • Frivillige som kan være med å bidra under gjennomføring. 
  • Produkter til grilling siste dag på hver camp (pølser, brød, lompe, fiskeburger, hamburger eller annet som kan grilles). 
  • Grill 

Dersom du ønsker å støtte med noen av dette, ta kontakt med daglig leder Christine, på epost dagligleder@askoyhandball.no. Telefonnummer finner du på vår hjemmeside www.askoyhandball.no . 

Vi håper du eller din bedrift ønsker å være med å støtte oss og vårt sommerferieprosjekt. 

Med vennlig hilsen Askøy håndballklubb. 

AHK Sommer Camp 2023 - sammen om å skape gode ferieminner for barn.

250 kroner innsamlet

1 giver
Avsluttet 30.06.2023
ASKØY HÅNDBALLKLUBB mottar pengene
Christine O Ullestad sitt profilbilde
Verifisert
Christine O Ullestad
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Christine O Ullestad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Palmetre stortPalmetre lite

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×