LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss til å kunne fortsette med å redde inn og rehabilitere uskyldig sjeler!

Hjelp oss til å kunne fortsette med å redde inn og rehabilitere uskyldig sjeler!

Pengene fra denne spleisen vil gå til å hjelpe flere hjemløse katter og holde våre katter i fosterhjem friske.

Så var det denne tiden av året igjen. Kattene renner inn, ikke bare voksne, men også drektige hunnkatter og små kattunger. Katter blir forlatt og dumpet når eiere drar på ferie og det er generelt mye elendighet ute og går i katteverdenen når sommeren er på sitt fineste.

Møt noen av de nyeste kattene våre!

Juni kom inn høygravid og full av øremidd etter å ha sittet på samme sted i 2 uker, hun har nå født 6 småtroll. Alle 7 skal ha full helsesjekk, vaksiner, chip, kastrering, ormekur og fiv-tester.

Thomas ble funnet vandrende på Randaberg, frossen, sulten og sliten. Pelsen var så flokete at den hadde falt av flere steder, så pus har nakne flekker rundt om på kroppen. Thomas er kraftig undervektig og har skadde tenner som trenger behandling.

Celina ble funnet nær utsultet under ei trapp, hun var kraftig underernært, utslitt, redd og nær ved å gi opp. 

Sigrid ble funnet alene som en 7 uker gammel kattunge. Hun var redd, undervektig og sliten, og har sannsynligvis blitt dumpet.

Macy bodde alene i 2 uker uten tilgang til mat, vann eller varme. Hun er 3 måneder gammel og full av parasitter som må behandles. Hun har sannsynligvis blitt dumpet.

Jack ble funnet alene, han var så underernært at pelsen hadde gått fra svart til en oransje brunfarge. Han fikk et anfall når han ble tatt inn og har trengt blodprøver og nevrologiske prøver.

Live var dessverre for syk til å klare seg. Hun hadde en massiv infeksjon som hadde ødelagt hele nesen hennes innvendig. Vi må bruke mye penger på undersøkelser som dette, men å finne svar er ikke alltid nok. Live kunne ikke reddes.

Dette er noen av de nye kattene våre, og som dere ser så samler dyrlegeregningene seg fort opp. Vi har alle fått kjent på prisøkningene i det siste, dette gjelder dessverre også dyrlegekostkader og ting som kattemat, utstyr og andre nødvendigheter. Kattene vi tar inn har ofte store helseproblemer, så i tillegg til den vanlige helsesjekken, vaksinasjonen, chipen, ormekuren og fiv/felv-testen trenger mange av dem også røntgenbilder, blodprøver, spesialfôr og dyre behandlinger. Ingenting av dette er billig, men kattene våre skal få alt de trenger for å ha det bra.

Et annet stort problem er at 50-90% av katter har tannproblemer, der rensing av tenner og tannstein må gjøres regelmessig og tenner dessverre må trekkes innimellom. For en familie med en adoptert katt er dette en spiselig utgift, for en liten organisasjon med mange katter i fosterhjem over mange år blir disse utgiftene fort veldig høye. Pengene fra denne spleisen vil derfor også gå til vedlikehold og behandling av katter i fosterhjemmene våre, slik at alle kattene i organisasjonen skal ha god helse.

Vi har mange flotte katter hos oss, både syke og skadde, og friske og raske. Vi trenger alltid adoptivhjem og fosterhjem! Ta gjerne kontakt for et møte. Du kan også støtte oss via Grasrotandelen, der organisasjonensnummeret vårt er - 918465731.

Tusen takk for all hjelp og støtte, hver krone hjelper! 

Hjelp oss til å kunne fortsette med å redde inn og rehabilitere uskyldig sjeler!

12 000 kroner innsamlet

45 givere
Avsluttet 18.07.2023
40% av 30 000 kr
Hjelp Katten sitt profilbilde
Hjelp Katten mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Hjelp Katten er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×