Glad i bakst? Hjelp oss starte nettkurs på INSPIRO ACADEMY, lær bake vår prisbelønte sirupstynnkake.
Hei 🤗
Dagens helse tilsier at vi må gi oss (en stund)! For å klare oss i mellomtiden trengs inntekter,å lage nettkurs vil hjelpe enormt på vegen- der vi lærer bort vår oppskrift og hemmeligheter, så man kan bake våre fantastiske kaker og julebakst selv! Håper du vil bidra til kurs-alt hjelper enormt, så håper vi å komme sterkere tilbake❤️ (man kan spleise anonymt, og skulle vi ikke nå målet som er kostnaden på kurset returneres beløpet til avsender. )
❤️Vi er prisbelønte og har spesialitetsmerket på vår nydelige tradisjonskake (sirupstynnkakebakeriet)...
Men, hvorfor spleis? Å Lage et kurs i en proff portal som INSPIRO ACADEMY og bruke simplero koster penger. For å lage BEST MULIG KURS, med proff kompetanse i alle ledd, så ønsker vi å gjøre det her - men det koster.
Fordelen med å ha det filmet og laget i en slik portal er at det er tilgjengelig for ALLE- hele tiden! Dette er det spleisen skal brukes til. For at DU skal få igjen best mulig resultat, og ha tilgang på min prisbelønte og kanskje norges beste oppskrift og fremgangsmåte (vant jo det norske måltid) på sirupstynnkake, når DU vil! Ja, oppskriften etter Bestmor, fra Rendalen! Den som er så innmari god :D
FORDELEN MED ET NETTKURS ER AT DU KAN SE DET HVER DAG I 1 ÅR, men på fysisk kurs møter du opp og lærer over 1-2 dager og har glemt halvparten av prosessen ila kort tid!
Lær å bak julebaksten selv, og bak for familie, venner og kjente :)
Pga senskade etter en bilulykke i -91 gikk det etterhvert utover bakearmen, og jeg (vi) måtte dessverre gi oss... Nå er det en laaang pause i bakingen, jeg må bli bra i bakearmen og i verste fall finne annet arbeid som ikke belaster på samme måte.
Du tenker sikkert at de har råd til kurset selv? Nå er det sånn at vi måtte brått gi oss (dr`s orders på dagen... :( ) , og med covid friskt i minne (tapt omsetning) dyrere ingredienser, strøm og husleie har vi ikke igjen noe ekstra til kurs.. Derfor håper jeg noen ser verdien i å støtte tradisjonsbaksten!
Jeg ønsker at vår prisbelønte kake etter Bestemors oppskrift fra Rendalen skal leve videre. Vi vant Det Norske Måltid med vår tradisjonsbakst, og en av Norges beste kokker, H. Osa sa at, sitat: "sirupstynnkaken vår skulle stått på verdensarvlisten over kulturskatter! "
Vil DU hjelpe meg med å få igang et nettkurs, for å lære bort til de som ønsker? På den måten kan alle laste ned en video av oss når vi baker og få hele oppskriften og alle våre hemmeligheter... garantert perfekt resultat! Vi hjelper deg fra A-Å!
Får vi filmet og lagt ut ligger oppskrift og fremgangsmåte klart for alle, når det måtte passe <3 Vi har prøvd å filme på egenhendig, men ønsker best kvalitet, derfor via inspira.
I går var det 6 år siden bestemor gikk ut av tiden, jeg har lyst til å gjøre ære på både henne og sirupstynnkakene ved å lage dette kurset.
Kommer mer penger inn brukes dette på reklame - flere kurs, og utgifter i forbindelse med kurs!

Tusen takk for at du leser, takk for støtte, og deling <3
Ønsker deg og dine en super sommer.
Klem fra Anita