LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Veldig tidlig bursdagsinnsamling til fjordsøksmålet

Veldig tidlig bursdagsinnsamling til fjordsøksmålet

Alle pengene som samles inn går til Fjordsøksmålet – for å redde Førdefjorden fra gruvedumping og sikre alle fjorder, elver og vann i Norge sterkere rettslig beskyttelse.

Om du har god hukommelse og oversikt vet du kanskje at det enda er 3 måneder til min bursdag 17.desember. Men, det er mange utgifter knyttet til juletider, og det jeg ønsker meg mest at dere skal gi meg i gave er i gang allerede nå, nemlig støtte til Fjordsøksmålet.

Alle pengene som samles inn via denne spleisen går til Fjordsøksmålet. Naturvernforbundet og Natur og Ungdom har saksøkt staten for å tillate gruvedumpingen. Får vi gjennomslag i tingretten, vil det føre til at alle fjorder, elver og vann i hele Norge får sterkere beskyttelse av lovverket. 

Selv om søksmålet tar utgangspunkt i Førdefjordsaken, kan det forhåpentligvis også ha direkte virkning på Repparfjordsaken, min hjertesak. Å støtte dette søksmålet gjør også at dere kanskje slipper å bli tryglet om å støtte meg ved eventuell framtidig bot for disse fjordene våre ..... <3

Hjelp meg å gjøre en forskjell! Ditt bidrag går til å nå målet om å redde Førdefjorden fra gruvedumping og sikre naturen i Norge et sterkere rettsvern!

Veldig tidlig bursdagsinnsamling til fjordsøksmålet

825 kroner innsamlet

4 givere
Avsluttet 17.12.2023
33% av 2 500 kr
Elise Sørensen sitt profilbilde
Ikke-verifisert
Elise Sørensen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Elise Sørensen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×