LukkVi bruker informasjonskapsler for Ä forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern pÄ Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Jul med mening 🎄
Spleis har stÞttet innsamlingen med 3 000 kr

Jul med mening 🎄

Alle pengene som samles inn gĂ„r direkte til mat og gaver for Ă„ feire en magisk julaften og nyttĂ„r 🎄🌟

Med livet ferskt i minne og hĂ„pet om en god jul for absolutt alle har vi et ekstra spesielt Ăžnske i Ă„r. Vi vil gi tilbake det vi selv har fĂ„tt!! Flere av oss i No Limitation har fĂ„tt livet i gave og de nĂŠrmeste rundt oss har fĂ„tt oss hjem igjen❀ Vi er sĂ„ mange som er ekstra takknemlige og nettopp pga dette har vi satt igang en spleis! 

Det er faktisk ikke sÄnn at alle har noen Ä vÊre glade med den 24/12. Altfor mange har ingen Ä vÊre med i det hele tatt. Og en sannhet de fÊrreste av oss vet er at mange, alt for mange sitter alene, med fÞlgesvenner kalt ensomhet og depresjon! Begge disse tar liv, og da spesielt i en tid hvor samfunnet og mennesker rundt bugner over av bÄde glede, samhold og kjÊrlighet! 

Men, det er ikke gull alt som glitrer! De av oss som har fÄtt livet tilbake, byttet ut ensomhet med fellesskap, rusmisbruk med tilhÞrighet og sorg med glede. Vi har gÄtt fra bunn til topp fordi noen mente vi fortjente mer! Vi tror pÄ oss selv igjen og familien vÄr feirer livet sammen med oss. Men,  vi glemmer ALDRI hvor vi kommer fra og Þnsker derfor Ä gi tilbake. 

StĂžtt jul med mening, hvor alle innsamlede midler gĂ„r til Ă„ arrangere den beste julaften med den familien vi velger selv. Den familien vi i No Limitation Ăžnsker Ă„ vĂŠre for de av oss som strever. Vi gleder oss til Ă„ pynte juletreet, pakke gaver og fylle huset vĂ„rt med lukt av pinnekjĂžtt og ribbe, latter, glede, samhold og feiring. Vi vil holde Ă„pent julaften og nyttĂ„rsaften og for Ă„ fĂ„ det til trenger vi at du bidrar â€ïžđŸ„ł All stĂžtte vil hedres og minnes i evIG tid đŸŽ…đŸ»đŸŒŸđŸŽ„ Alle midler gĂ„r direkte til en magisk julaften og en nydelig nyttĂ„r đŸ„łđŸŽ‰ Merk : julefeiring đŸŽ…đŸ»đŸ˜

Jul med mening 🎄

21 850 kroner innsamlet

59 givere, 
Avsluttet 20.12.2023
62% av 35 000 kr
Givere (18 850 kr)Spleis har stÞttet innsamlingen med 3 000 kr
NO LIMITATION AS mottar pengene
No Limitation
Verifisert
Tina Marie Nevland stÄr bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet pÄ telefonen din og last bildet opp pÄ Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem Ă„ gi.
Tina Marie Nevland er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene gÄr til angitt formÄl. Mistanke om brudd pÄ vÄre vilkÄr? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser pĂ„ 🙌

Tenker du pÄ Ä lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier pÄ

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nÄ bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett pÄ mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett pÄ eget ansvar

×