LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å bygge opp en ny avdeling!

Hjelp oss å bygge opp en ny avdeling!

Alle pengene som samles inn går til å bygge opp en ny avdeling for Viksemarkas Venner på Syre på sør-Karmøy.

Hjelp oss å bygge opp en ny avdeling på Syre på sør-Karmøy!

Tirsdag den 13.februar raste taket til hestene på utegangen på Røyksund ned. Det har vært mye snø i perioder og det kom rett og slett for mye snø på en gang. Sammen med snømengden fra himmelen kom det også snøflak som sklei ned fra taket på ridehallen, dette ble for mye for taket i utegangsstallen slik at det kollapset. Heldigvis var det ingen dyr inne når det raste og alle dyrene har det bra ❤️

Siden taket på utegangen i Røyksund raste ned, har fremtidsplanene endret seg drastisk hos oss. Vi har nå måtte fremskynde byggeplanene våre, og det haster med å bygge opp avdelingen på Syre, slik at noen av hestene kan flytte ned der.

Vi samler inn penger til materialer for å bygge opp avdelingen på Syre. Det vi trenger er gjerdepåler, netting, beiteporter, materialer og trevirke til en levegg og til et tak. Vi trenger også en del fyllmasse/stein og transport. Vi har et området ved løen og skuten som samler seg med vann. Vi kan derfor ikke bruke denne delen av bygningen. Vi trenger derfor å heve terrenget her, slik at vannet kan renne bort fra låven. Det er estimert at vi trenger ca. 230 tonn med fyllmasse for å komme opp på et nivå som gjør at vannet renner bort og til veiten der det skal. Vi tar også gledelig imot materialer om noen har dette liggende. Vi kan ta imot alt av trevirke og andre byggematerialer. Om noen ønsker å stille med transport og frakt, eller være med på dugnad, er dere hjertelig velkommen til dette.

Viksemarkas venner er en frivillig organisasjon som er et omsorgssenter for dyr, primært hester. Foreningen Viksemarkas Venner ble opprettet med mål om å støtte Viksemarka Hestegård som er en av ytterst få steder i Norge som virkelig gjør, og gjennom mange år har gjort en forskjell for mange av disse hestene. De har tatt tak i bruk-og-kast mentaliteten av hest og andre dyr og gjort noe for å skape endring. Foreningen er basert på frivillig arbeid og donasjoner.

Ved den nye avdelingen på Syre ønsker vi igjen å løfte foreningen til nye tider. Vi ønsker å satse på opptrening og omplassering, arrangere besøksdager for medlemmer og faddere, og å være en åpen arena for de som måtte trenge en samlingsplass for å komme seg ut i naturen og blant dyr 🌸

Det er ikke penger til å bygge opp taket på stallen på Røyksund vi ber om. Dette er en egen forsikringssak. Vi ber om penger til å fremskynde utbyggingen av avdelingen på Syre. Vi håper flest mulig kan være med å bidra, og om en ikke kan bidra økonomisk, setter vi stor pris på deling av Spleisen 🩷 hilsen alle to- og firbente hos Viksemarkas Venner.

Vannet renner fra høyre og rett inn i skuten. Vi må heve terrenget slik at vannet renner der det skal. Da kan vi bruke skuten som innedel til hestene og dyrene. 

Hjelp oss å bygge opp en ny avdeling!

13 720 kroner innsamlet

38 givere
Avsluttet 18.03.2024
9% av 150 000 kr
VIKSEMARKAS VENNER mottar pengene
Elina Jøsang Nilsen sitt profilbilde
Verifisert
Elina Jøsang Nilsen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Elina Jøsang Nilsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×