LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp Draco få livreddende operasjon

Hjelp Draco få livreddende operasjon

Alle pengene skal gå til operasjon av Draco

Selv har jeg mange ganger gitt til forskjellige spleissaker, som regel til dyr da jeg har et stort dyrehjerte, men hadde ikke forventet at jeg noen gang måtte lage en spleis for å redde min egen hund.


Draco er en Basenji som kom til meg som omplasseringshund for 5 år siden. Da jeg overtok Draco var han utrygg,reaktiv og redd, men med masse tid, trening og ubegrensede mengder kjærlighet har han blitt en trygg, god og selvsikker hund og er min aller beste venn, min nærmeste familie.

Han ble nylig diagnosert med en svulst i halsen på venstreside, kjent som primær hyperparatyreoidisme. Dette er en svært uvanlig diagnose og krever operasjon. Det kan sammenlignes med svulst på skjoldbruskkjertelen hos oss mennesker. Hos Draco betyr dette at han får for mye kalsium og økte lever-verdier, som kan fører til ytterligere helseproblemer og vil til slutt resultere i leversvikt.

Den gode nyheten er at med operasjon har han veldig gode fremtidsutsikter, men uten er avliving det mest humane alternativet. Dette for meg er helt uutholdelig å tenke på. Han er min beste venn og betyr svært mye for meg.

Jeg har vært i kontakt med flere forskjellige dyrleger, i tillegg Lisaklinikken, men har blitt fortalt at det er en komplisert operasjon og det er kun dyresykehusene som utfører slikt og nærmeste dyresykehus til Arendal er i Oslo.

Da dette er en kostbar operasjon er jeg forespeilet en regning på mellom 60 og 70 000 kroner.
For meg alene er dette er en uoverkommelig sum.
Draco har vært forsikret så lenge jeg har hatt han, men i og med at bare blodprøvene og undersøkelser i forkant har vært svært kostbare er dekningsgraden allerede oppbrukt.

Denne situasjonen har gjort meg svært fortvilet. Jeg er helt knust over tanken på å ikke få nok tid med Draco. For mange er en hund bare en hund. For meg er han familie. Det har kun vært meg og han de siste årene og han var en utrolig støtte for meg under pandemien. Tanken på å miste han før hans tid gjør så vondt, og at det er penger som skal stå i veien for at han skal kunne leve et fullverdig liv. Jeg ville ikke kunne leve med meg selv hvis jeg ikke gjorde alt i min makt for å redde livet til det aller kjæreste jeg har. Jeg prøver å selge unna eiendeler av verdi, men det er ikke i nærheten nok for å dekke utgiftene.

Derfor tyr jeg til Spleis og håper noen vil være villig til å hjelpe meg og Draco.

Jeg vil si takk på forhånd for alle bidrag, setter ubeskrivelige stor pris på det uansett om de er store eller små.

Hjelp Draco få livreddende operasjon

31 974 kroner innsamlet

147 givere
Avsluttet 10.04.2024
45% av 70 000 kr
Siri Linn Mojlanen sitt profilbilde
Verifisert
Siri Linn Mojlanen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Siri Linn Mojlanen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×