Fotballen er for alle, uansett hvem du er glad i.
1 350 kr
9 givere
Avsluttet
1 350 kr1 % av 75 000 kr

Fotballen er for alle, uansett hvem du er glad i.

Forestillingen "Ingen er homo i 2. divisjon" av og med Andreas Koschinski Kvisgaard er trolig den viktigste teaterforestillingen på flere år . Bli med å støtte Andreas så denne kan tilbys til enda flere klubber m.m. i vårt vidstrakte land!

Gjennom denne spleisen vil vi at Andreas og hans crew kan få muligheten til å reise rundt å tilby forestillingen til klubber,kretser m.m gratis vårt vidstrakte land

I forestillingen møter vi Kristian Andersen, leder av supporterklubben 2830 - Gul og Svart, supporterklubben til Raufoss. Han er homofil og lidenskapelig opptatt av klubben sin og av fotball. Kristian er på foredragsturné. Han forteller om sin kjærlighet til fotballspillet som handler om samhold, felleskap, lagånd – et lite samfunn der alle skal ha sin plass uansett. Men han beskriver også et miljø hvor det ikke virker greit å være homo. For hvorfor er det ingen som har stått frem som homofil i profilerte fotballmiljøer? Hvorfor er det ingen som kan fungere som forbilder for alle de unge spillerne som er redd for å stå frem som homofil?  Foredraget blir ikke helt som Kristian hadde forestilt seg det. Han har møtt en anonym fotballspiller på nett som han kaller for Ingen, og Ingen betyr kanskje mer for Kristian enn han vil innrømme.

Forestillingen er behørlig omtalt, blant annet har Norges fotballforbund skrevet en artikkel, VG nevner forestillingen i sin artikkel om homofili i toppfotballen, og på Gaysir er det et intervju med Andreas

De innsamlede midlene vil gå uavkortet til formålet.

Opprettet av
Tore NestakerVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Tore Nestaker er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×