Juleselskap
10 400 kr
19 givere
Avsluttet
10 400 kr104 % av 10 000 kr

Juleselskap

JULESELSKAP I samarbeid med Hellfighters ( en kristen mc-klubb i Sør Dakota) ønsker jeg å samle inn penger til et juleselskap for indianerbarn, og voksne, som ofte går dager uten mat, som har lite klær, og som i noen tilfeller også er hjemløse!


I sommer var jeg med på Sioux Soul Foundations tur til Sør Dakota. En fantastisk flott tur, men at hverdagen ikke er lik for for alle var en vond opplevelse å se. Vi delte ut mat og drikke til barn som voksne, som ikke hadde spist på flere dager, som ikke hadde et sted å bo. Og når det den andre dagen vi var der, regnet massivt, og det samler seg flere gjennomvåte barn under en parasoll, barn som fortsatt var sultne, barn som ikke hadde andre klær en de våte de sto i, barn som ikke hadde et hjem å gå til... Det er begrenset hva jeg kan få til , men at jeg skal gjøre det jeg kan for at de ihvertfall skal få en ting å glede seg til, det er sikkert, og jeg håper at mange vil hjelpe meg, Sioux Soul og Hellfighters  med å gi disse barna og familiene deres en jul de kan glede seg til:)) 

På forhånd takk:))

Morten Arvold

Opprettet av
Morten AarvoldVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 911 899 272

Del innsamlingen
morten aarvold er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×