LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Fridus og familien hans trenger din hjelp

Fridus og familien hans trenger din hjelp

Familien på fem ble hentet inn fra stormen som herjet i Stavanger for noen uker siden. De trenger nå DIN hjelp for å få det livet de fortjener. I tillegg til mat og sand, trenger de alle fem veterinærsjekk, og etterhvert vaksiner, id-chip og kastrering.

For noen uker siden fikk vi vite om en kattefamilie som oppholdt seg i Hillevåg, hvor ungene var veldig små. Vi hadde plass på hjelpesenteret vårt og startet innfanging. Det var tidkrevende og med mye stygt vær var det veldig vanskelig. Frivillige stilte opp dag og natt og gjorde en fantastisk innsats for å redde denne familien. Tilslutt var det bare en av kattungene igjen, en liten gutt som var så sta ;).

En kveld satt en av våre frivillige og ventet på at den siste lille skulle vise seg. Samtidig var foreldrene til en annen frivillig i en butikk i nærheten, og oppdaget et lite nurk som sprang over veien. Godt opplært av sin datter prøvde de å få tak i den, vel uvitende om at dette var den kattungen vi ventet på. Han hylte og jamret seg, tydelig redd og forvirret. Informasjonen gikk videre og heldigvis for at de var akkurat der akkurat da, for senere den kvelden ble lille pus fanget inn og gjenforent med familien sin <3.

Den lille gutten har fått navnet Fridus. Han ble oppkalt etter katten til de som oppdaget han i veien, som gikk bort dagen etterpå. De syntes det var så fint å kunne hjelpe en hjemløs liten pus når de ikke kunne redde sin egen.

Fridus trenger nå DIN hjelp for å det livet han, søstrene hans og mor fortjener. I tillegg til mat og sand, trenger de alle fem veterinærsjekk og behandlinger, og etterhvert vaksiner, id-chip og kastrering. Det koster penger å hjelpe de som ikke har et hjem.

Fridus og familien hans takker deg for hjelpen din <3.

Fridus og familien hans trenger din hjelp

10 275 kroner innsamlet

34 givere
Avsluttet 16.11.2018
102% av 10 000 kr
Ingrid Marie Olsen Hansen sitt profilbilde
Verifisert
Ingrid Marie Olsen Hansen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Ingrid Marie Olsen Hansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×