Hjelp Mental Helse Ungdom Ytre Østfold sine medlemmer på julebord!
1 200 kr
8 givere
Avsluttet
1 200 kr24 % av 5 000 kr

Hjelp Mental Helse Ungdom Ytre Østfold sine medlemmer på julebord!

Mental Helse Ungdom Ytre Østfold sine medlemmer vil gjerne på et trygt og rusfritt julebord!


Mental Helse Ungdom Ytre Østfold er et lokallag som jobber for at barn og unge mellom 13-30 år skal ha en best mulig psykisk helse. Vi jobber med verdiene mot, åpenhet og likeverd. Vi arrangerer aktiviteter for våre medlemmer  som skal være en trygg "base" hvor de kan utvikle sine sosiale og praktiske ferdigheter i eget tempo. Vi arrangerer aktiviteter cirka annenhver uke slik at aktivitetene er forutsigbare og lett tilgjengelig, noe som gjør at et julebord vil gå litt over vårt budsjett. Vi ønsker likevel at våre medlemmer skal få en fin avslutning på året. Ikke alle er i jobb eller skole, og har dermed ikke en slik avslutning å se frem til - dette ønsker vi gjerne å gi våre medlemmer!

Vi ønsker et alkoholfritt julebord, med hovedrett, dessert og noe drikke. Vi setter utrolig stor pris på alle bidrag vi får inn, store eller små - "alle monner drar" heter det. Eventuelt overskudd vil gå til videre drift av vårt lokallag.


Opprettet av
Mental Helse Ungdom Ytre ØstfoldIkke verifisert
Ikke identifisert med BankID enda
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Mental Helse Ungdom Ytre Østfold er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×