Julen nærmer seg! 4 små barn gleder seg masse. Vær med å bidra ril at de får den perfekte Julen❤️
500 kr
3 givere
Avsluttet
500 kr16 % av 3 000 kr

Julen nærmer seg! 4 små barn gleder seg masse. Vær med å bidra ril at de får den perfekte Julen❤️

Jeg vil veldig gjerne hjelpe en familie på 6 stk som sliter veldig økonomisk. Julen nærmer seg,og jeg vil gjerne bidra til at barna får en fantastisk jul i år.

Hei på dere alle sammen😊 denne innsamlingen her,har jeg laget rett og slett for at jeg ønsker å hjelpe en familie på 6 stk som ikke har så god råd. Julen nærmer seg med storm skritt og barna gleder seg kjempe masse til gaver og god mat. Foreldrene har dessverre ikke råd til å kjøpe inn julemat og julegaver som disse små barna ønsker seg. jeg Kjenner selv på det å ikke ha mulighet til å gi disse barna en jul de fortjener , sjærer i hjerteroten. hvis du/dere vil være med meg å bidra til dette,vet jeg om 2 voksene og 4 barn som blir overlykkelig! Og at julen kan bli så magisk som de tenker❤️  Tusen takl for at du/dere tok dere tid til å lese dette,og vi blir veldig glad for hver deling:-)

ha en fin dag alle sammen :-)

Opprettet av
Charlotte TorgersenVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Charlotte TorgersenKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Charlotte Torgersen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×