En gledelig jul for ALLE
4 600 kr
9 givere
Avsluttet

En gledelig jul for ALLE

Vi ønsker å gi sårbare familier håp og glede i juletiden og har som mål å kunne dele ut matkurver til 200 fattige familier i Sør Afrika

The Make A Change Project ble startet våren 2018 i et forsøk på å hjelpe mennesker i et av de mest belastede områdene i Cape Town, Sør Afrika. Arbeidsledigheten i Hanover Park er stor og 90% av innbyggerne lever på mindre enn 1100 kroner  måneden og det skal gjerne forsørge en hel familie. Hver uke serverer The Make A Change Project suppe og brødskiver til nærmere 200 stykker og for mange av dem er dette dagens eneste måltid. 


Julen er rett rundt hjørnet og det er tiden hvor gaver, familie og glede star i fokus. Men julen er også en tid for ettertanke og omtanke hvor vi bør huske på de som ikke er like heldig som oss. De som ikke får gaver og ikke har mye å glede seg over verken i julen eller hverdagen. For mange av familiene i Hanover Park er julen bare enda en høytid de ikke har mulighet til å ferie og nok en påminnelse om det tøffe livet de lever. 

Vi ønsker å gi sårbare familier håp og glede i juletiden og har som mål å kunne dele ut matkurver til 200 familier. For bare 200 kroner kan du gi en hel familie en gledelig jul, men alle donasjoner små som store mottas med STOR takk! 

La oss ikke glemme at julen er en høytid som symboliserer takknemlighet, medmenneskelighet og nestekjærlighet.


Følg oss på http://makeachangeproject.org  eller ta gjerne kontakt på email: rebekka@makeachangeproject.org 

Opprettet av
Rebekka Joachimsen RøedVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Rebekka Joachimsen RøedKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Rebekka Joachimsen Røed er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×