Mat til jul i Venezuela
7 300 kr
26 givere
Avsluttet
7 300 kr112 % av 6 500 kr

Mat til jul i Venezuela

- Vi ønsker å samle inn penger til å kjøpe inn mat - Vi har frivillige i Valencia Venezuela som kan lage og servere maten - Vi vil tilby et tradisjonelt julemåltid - Vi ønsker å kunne gi mat til 300 personer


Inspirert av en lignende innsamling før jul i fjor, hvor vi fikk god støtte av venner, familie og Viking Oslo ønsker vi å følge opp med en lignende innsamling i år. Dessverre har situasjonen gått fra vondt til verre i Venezuela det siste året. Hyperinflasjon og varemangel gjør det vanskelig for flere å kjøpe mat. Hvis de i det hele tatt kan finne mat i butikkene. Flere både barn og voksne lider av sult og underernæring. 

Derfor ønsker vi å kunne gi litt hjelp. Vi ønsker å samle inn nok til å søtte 300 personer med et julemåltid. Vi har et godt nettverk i Valencia Venezuela som kan hjelpe oss med innkjøp, lage maten og servere den til de som trenger det. Hjelp oss å spre litt juleglede til folk i en vanskelig situasjon i Venezuela. 

Ari kommer fra Valencia Venezuela og kjenner byen og folket godt. Hun har selv mye venner og familie som bor der fremdeles. Dette gjør at vi kan hjelpe de som trenger det på en veldig direkte måte. Vi regner med at innkjøp av mat vil komme på ca 2,5-3 USD per person. Så for 750 USD (ca. 6500 kr) kan vi kjøpe mat til 300 personer. Hvis det er noe dere lurer på om innsamlingen eller hva pengene går til så kontakt oss gjerne.  

Alle bilder: Ari Morales Ugarte, fra de vi kunne hjelpe i fjor

Ari Morales Ugarte

Henrik Emil Greve

Opprettet av
Ari Morales UgarteIkke verifisert
Ikke identifisert med BankID enda
Pengene utbetales til Henrik Emil GreveKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Ari Morales Ugarte er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×