Julespleis for Hamar Gårdsbarnehage
3 750 kr
23 givere
Avsluttet

Julespleis for Hamar Gårdsbarnehage

Vi i Eiendomsmegler1 avd. Hamar vest ønsker å samle inn penger til de lokale barnehagene slik at de kan bruke pengene slik de selv måtte ønske. Denne spleisen er for Hamar Gårdsbarnehage slik at de kan fortsette det gode arbeidet de gjør for barna våre.

Vi i Eiendomsmegler1 avd. Hamar Vest ønsker å skape førjulsglede og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi har derfor invitert de lokale barnehagene til en helt uformell pepperkakehuskonkurranse. Pepperkakehusene vil stå utstilt i våre lokaler slik at alle kan komme å se de fine husene som barna har laget. 

Vårt ønske er å kunne samle inn penger til de respektive barnehagene slik at de kan bruke pengene slik de selv måtte ønske. Det kan for eksempel være leker til avdelingene eller aktiviteter som barnehagen har lyst å utføre.

Hamar Gårdsbarnehage holder til på Ajer gård. Der har de 9 mål tomt å boltre seg på. Der får barna leke og lære, dyrke bær og grønnsaker, plukke epler og være sammen med dyrene som de også har på gården. Om vinteren har de lager de en flott akebakke som er til stor glede.

Hjelp oss å spre juleglede blant de minste. Bil med oss og støtt Hamar Gårdsbarnehage.  

Vi oppfordrer alle givere til å legge igjen kontaktinfo - vi kommer nemlig til å trekke en heldig vinner som får med seg pepperkakehuset hjem til jul.  

Opprettet av
Eiendomsmegler1 Avd. Hamar VestIkke verifisert
Ikke identifisert med BankID enda
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Eiendomsmegler1 Avd. Hamar Vest er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×