Støtt julegata på Sørumsand
4 350 kr
25 givere
13 dager igjen
Folket (0 kr)
 (0 kr)
4 400 kr22 % av 20 000 kr

Støtt julegata på Sørumsand

Næringslivet på Sørumsand har i alle år vært sponsorer av julegata på Sørumsand. Nå får også DU muligheten til å sponse julegata. På den måten bidrar du til at korpset klarer å holde julegatetradisjonen i hevd.

Julegata på Sørumsand er en årelang tradisjon drevet av Sørumsand skolemusikkorps. Dette er en del av vår faste dugnadsvirksomhet som gir korpset inntekter, men som også har en del kostnader. Hva gjelder kostnader var 2017 et rekordår. På grunn av snø, kulde og snømåking ble svært mye av utstyret ødelagt og måtte erstattes. Et lite bidrag til korpsets julegate gjør at det blir lettere for oss å bære disse kostnadene!

Hvis du vil ha en logo på profilbildet ditt som viser at du støtter julegata, så gjør følgende:   Gå til profilen din i Facebook-appen, og trykk på Rediger på profilbildet ditt. Trykk deretter på Legg til ramme. Søk etter "Jeg støtter julegata 2018".


Loading interface...Loading interface...
Del innsamlingen
Rannveig Berglund er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×