En inkluderende julaften feiring i Tønsberg
9 500 kr
15 givere
Avsluttet
9 500 kr95 % av 10 000 kr

En inkluderende julaften feiring i Tønsberg

Alle pengene som blir samlet inn skal benyttes i forbindelse med julaften arrangementet, og går til julemat, dessert kaffe, kaker og julegodter.

Foreningen Talerør har fått juleønsket sitt oppfyllt, et lokale hvor de kan invitere til en Inkluderende julaften feiring for alle! En julaften feiring for de som av en eller annen grunn gruer seg til jul. Foreningen Talerør jobber for at alle grupper skal kunne ta del i samfunnet uten å måtte tåle å bli diskriminert og tilsidesatt. Nå trenger de din hjelp til å få fullført drømmen sin, nemlig muligheten til å kunne servere julemiddag til de som ønsker og komme og feire jul sammen med de. 

Vi har vært utrolig heldige å få låne Vestfoldhallen, Fix Arena til julaftenfesten! Vi er utrolig takknemlige for å få muligheten til å ha julefesten her. Vi har også fått støtte fra andre aktører som; Extend - art of dance, Swedol, Univern Senter Larvik, Fjordline, Frøken Johnsen brukt og nytt . Vi har per nå fått økonomisk støtte som dekker mat for opptil 20 personer, men det er stor sannsynlighet for at det kan komme flere en dette.

Vi har dessuten fått tilbud om å kunne bruke Fixarena de «røde» dagene i jula og om det er interesse for det stiller vi gjerne opp slik at folk kan ha noen å være sammen med også disse dagene. Vi har hele lokalet til rådighet og det er derfor mulighet for at barn kan benytte gressbanen til lek og moro mens foreldrene kan ha noen å snakke med.

Vi håper dette tiltaket kan glede flere en bare oss selv, og som Sondre og Belinda sier, er dette den første julen de gleder seg til!

For mere informasjon om Foreningen Talerør se: http://www.taleror.no

Eller vår facebook-side: http://www.facebook.no/taleror


Spørsmål kan sendes til mailto:styre@taleror.no

Opprettet av
Gro Anita StraumeIkke verifisert
Ikke identifisert med BankID enda
Pengene utbetales til

Orgnr. 921 268 815

Del innsamlingen
Gro Anita Straume er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×