Sportsklubben Ulf-An samler inn penger til et gratis, inkluderende arrangement (juleavslutning)
600 kr
3 givere
Avsluttet
600 kr3 % av 20 000 kr

Sportsklubben Ulf-An samler inn penger til et gratis, inkluderende arrangement (juleavslutning)

Ulf-An ønsker at utøvere, frivillige, foreldre, styre, trenere skal få en julefest som inkluderer alle, der hensikten skal være en sosial og morsom kveld.

Ulf-an bokse klubb drives av forelder, frivillige og ildsjeler som ønsker å oppretthold treningsmuligheter for at barn og ungdom skal ha ett bredt og godt idretts tilbud. Klubben har aktive medlemmer av begge kjønn fra 10 år og oppover. Vi tar godt vare på alle uansett nivå, Ulf-an bokse klubb ser potensialet hos alle og sørger for at barn og ungdom får oppleve mestring på sitt nivå, og i mindre grad fokuserer på å sammenligne seg med de andre. Våre trenere er godt skolert og har lang erfaring fra både topp og bredde idrett.

Vi er opptatt at barn skal få mange mestringsopplevelser/inkludering og gleder gjennom idretten, vi har en del barn som vil bare trene boksing og være en del av miljøet og ikke gå kamper.  

Opprettet av

Orgnr. 982 720 826

Pengene utbetales til Sportsklubben ULF-AN Kontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Burbuqe Curraj er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×