Julefeiring til barn i krigsherjede Kongo.
5 900 kr
17 givere
Avsluttet
5 900 kr14 % av 40 000 kr

Julefeiring til barn i krigsherjede Kongo.

En dag hvor landsbyen Mubambiro med en hverdag preget av konflikter, krig, overgrep og fattigdom kan senke skuldrene, nyte gratis mat og kose seg sammen. En dag som betyr uendelig mye for mange.

New Chance- fighting powerty. 

New Chance er en humanitær stiftelse som driver et barnehjem i Kongo. Vårt mål er å bekjempe fattigdom og for å hjelpe landsbyen har vi bygget et vannkraftverk, satt opp internett mast, etablert et sykehus og innstallert et vannrenseanlegg. Vi er igang med å gi kvinner mikrolån slik at de kan starte en bedrift å tjene penger til familien sin. Dette er også med på stimulere økonomien i området. Hvert år arrangerer vi en julefeiring hvor målet er at alle menneskene som bor i landsbyen Mubambiro skal ha denne ene dagen i året som de er trygge på at barna og de voksne kan legge seg mette. Ingen bekymringer om mat denne ene dagen. Da er alle velkommne på senteret hvor maten blir servert. 

Per person blir det ca 40 kroner og med en landsby på ca 1000 personer blir det 40 000 kroner. Kan noen hjelpe oss? Hver krone hjelper <3 

Opprettet av
Lise Gustavsen BergerVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 996 080 994

Del innsamlingen
Lise Berger er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×