Innsamling til vanskeligstilte cubanske familier
2 500 kr
7 givere
Avsluttet
2 500 kr125 % av 2 000 kr

Innsamling til vanskeligstilte cubanske familier

Vi reiser til Cuba i midten av desember og skal ta med en ekstra koffert som vi skal fylle med bl.a leker , skolesaker , klær, toalettsaker og annet div vi skal dele ut til fattige familier på Cuba.

I offentlig sektor på Cuba er lønningene svært lave. 200 kr er vanlig månedslønn. 

Via et kupongsystem får de utlevert noen matvarer som ris, bønner og sukker nesten gratis hver måned. Men dette er ikke nok. Derfor lever mange harde liv. I tillegg er det mangel på det meste på Cuba. Og når det er mangel på noe skyter prisene i været. Et kjøleskap koster like mye som et kjøleskap i Norge. En uke finnes det ikke poser, neste uke er det ikke egg og så kan det være en måned uten salt. Et såpestykke er en mangelvare..

Vi samarbeider med et norsk/cubansk par som bor på Cuba ; Marianne Gilstad Eriksen og Norge Flores Falcon.Ja, Norge er faktisk navnet hans :) De driver veldedighet der , i tillegg til gjestehus. De har god kontakt med lokalbefolkningen og har derfor kunnskap om hvor hjelpen trengs mest. 


Her er noen utdrag av arbeidet de gjør : «Vi har hatt innsamlingsaksjoner hvor pengene har gått til kjøp av byggematerialer. Dette er ting som er veldig dyrt og som den normale cubaner må bruke et helt livsløp på å spare til» 


3. desember 2018
Pengene vi samler inn vil gå til innkjøp som er nevnt og hvis vi får fylt kofferten vil de resterende pengene gå til Marianne og Norge og deres godhjertede arbeid, det kan være alt fra innkjøp av medisiner til hjelp med husbygging. 

Dette vil glede stort ❤️ Opprettet av
Carine FrilsethVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Carine FrilsethKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Carine Frilseth er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×