LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Samler inn penger til jul for fattige barn

Samler inn penger til jul for fattige barn

Vi samler inn penger til jul for fattige barn

 Vi samler inn penger til jul for fattige barn

Julen er en årstid med glede. En tid for familie og venner å komme sammen. Vi kjøper gaver til våre kjære og har det gøy på julefester. Vi tenker ofte bare på seg selv og hvordan vi kan nyte ferien. Men betydningen av julen er mer enn det.

Julen kan også være en tid for omsorg og deling. Mens vi alle er opptatt av å dekorere og gjøre oss klar for den etterlengtede ferien, er det de som leter etter bare et stykke sjokoladekake eller en ny skjorte.

Hvorfor ikke sende kjærligheten til noen andre i år? Din donasjon, uansett liten eller stor, vil gi en positiv innvirkning på et barns juleminner.

Min gode venn, Julie Ann og hennes familie, har organisert "Christmas Party for a cause" til barn fra fattige familier i Filippinene. Dette startet i 2010 da Julie så en gruppe barn som deler en stykk iskrem utenfør kirke i San Pedro Laguna. Hun fånt ut senere at kirken "Our Lady of Fatima Parish" i Laguna har samlet barn fra fattige familie i området for en ukentlig søndags "Cathecism". Frivillige og non fra kirken prøver å lære gode verdier og positivitet til barna. Det er vanlig at barn fra fattige familier ikke skal kunne ha et godt liv, og de fleste endte opp med å bli brukt av dårlige organisasjoner. Vi kan gjøre en stor forskjell i deres liv ved å vise dem kjærlighet og lære dem gode verdier. Derfor har Julie organisere det første "Christmas party for a cause" i 2010 for disse barna.

Hvert år siden 2010 har hun og hennes familie samler inn penger fra venner og kunne gi en minneverdig jul til fattige barna. Med noen god mat, enkelt gaver begynner disse barna å innse at det er gode mennesker i denne verden som bryr seg om dem.

Jeg var heldig nok til å kunne bidra til denne årsaken siden 2014 og fra dette året vil jeg gjøre noe mer. Med din støtte kan vi gi barna en jul til å huske med god mat, gode minner og gode gaver. Jeg vil også øke finansieringen for kirken for å kunne gi barna en verdifull ukentlig søndag. Å ha midler til å kjøpe barn læringsmateriell. Endelig kan hvert barn få sin egen is og ikke lenger en iskrem for hele gruppe.

Bli med på denne reisen for å kjærlighet til fattige barne denne julen og til alle kommende juledager som kommer! Takk på forhånd for din godhet! Send meg din e-postadresse hvis du vil motta et julekort fra barna.

vipps til 45770081 

konto 4202 29 14256

Samler inn penger til jul for fattige barn

400 kroner innsamlet

2 givere
Avsluttet 21.12.2018
4% av 10 000 kr
Gwendolyn Claire Lin sitt profilbilde
Verifisert
Gwendolyn Claire Lin mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Gwendolyn Claire Lin er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×