Oppussing dansesaler
5 000 kr
28 givere
12 dager igjen
5 000 kr5 % av 100 000 kr

Oppussing dansesaler

Alle bidrag går til å pusse opp dansesalene hos 2Dance, som hver eneste dag brukes av mange, mange barneføtter og derfor begynner å bli ganske slitt.

Vi ønsker å gi barn og ungdom i nærområdet den aller beste danseopplevelsen i de beste omgivelsene, og med det opprettholde vårt fokus på at dans skal gi glede og mestringsfølelse uansett forutsetning. Danseklubben 2Dance er en foreldredrevet danseklubb og er helt avhengig av innsats fra medlemmer og ildsjeler - og setter derfor stor pris på hvert eneste bidrag. Nå trenger dansesalene et realt ansiktsløft, med nye gulv (dansematter) og musikkanlegg - og vi håper du vil bidra med litt for å gi barna våre enda bedre treningsglede. Har du lyst og mulighet til å støtte oss i dette så setter vi umåtelig  stor pris på det - gulv er dyrt! Eller kanskje du jobber et sted som kunne tenke seg å sponse oss? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med Sarita Betin i styret vårt. Se mer om klubben på www.2dance.no.

På forhånd tusen takk for hjelpen! :)


  Gi et valgfritt beløp

 1. Valgfritt beløp

  «Gi det du vil»

  For deg som har lyst til å støtte oss uten å få noe tilbake

 2. Velg en belønning

 3. 5 000 kr

  «Berømmelse»

  Du får navn og/eller logo rullende oppslag på konkurranser vi arrangerer (bl.a NM nå i mai) og alltid i vårt studio.

 4. 10 000 kr

  «Berømmelse og 1 stk opptreden »

  I tillegg til navn og/eller logo rullende oppslag på konkurranser vi arrangerer (bl.a NM nå i mai) og alltid i vårt studio, får de som sponser med mer enn 10.000kr 1 stk opptreden på valgfritt arrangement (fex sommerfest eller julebord) av våre mester/champ/elite dansere.

 5. 50 000 kr

  «Berømmelse og 1 stk show»

  I tillegg til navn og/eller logo rullende oppslag på konkurranser vi arrangerer (bl.a NM i mai 2019) og alltid i vårt studio, får de som sponser med mer enn 50.000kr ett show (med flere danser) på valgfritt arrangement, danset av våre mester/champ/elite dansere.

Opprettet av
Susanne Bjerke-BorgenVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 993 841 994

Del innsamlingen
Susanne Bjerke-Borgen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×