LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt cheerleaderne i Ullensaker - trenger penger til drakter

Støtt cheerleaderne i Ullensaker - trenger penger til drakter

I august'18 startet Ullensaker Gym & Turn Cheerleading (UGT Miracle). 92 barn fra hele Ullensaker har latt seg engasjere av denne denne krevende og underholdende sporten! Nå trenger de støtte for å finansiere cheerdrakter til alle utøverne.

I snart et år har Ullensaker hatt sin egen Cheerleading-klubb med fire lag. De er kjempeflinke og har mange talenter i stallen. 

Men, de er en nyopprettet klubb - og mangler drakter til tre av lagene (pluss et kommende lag fra høsten av) - og det ønsker de seg veldig! Derfor, om du er venn, forelder, besteforelder, tante eller onkel, eller rett og slett bare ønsker å støtte opp under et mangfold av idretter og fritidstilbud i Ullensaker, så les videre!

Cheerleading er en ganske ny idrett i norsk sammenheng. Det er en lagidrett hvor alles innsats vektes like høyt. Idretten stiller høye krav til disiplin og fysikk, og har elementer av blant annet turn, dans og akrobatikk i seg. Synkrone bevegelser og timing er viktig, og mye styrke kreves for å lykkes her! En cheerleader skal alltid smile, vise spirit, styrke og energi som skal smitte over på publikum. Cheerleading er i så måte en sann publikumsfavoritt!

I august 2018 opprettet Ullensaker Gym og Turn Cheerleading som en disiplin under sin paraply. De har totalt 4 lag som spenner fra alderen 7-15 år, og det samles barn og unge fra hele Ullensaker. Til høsten startes enda et peewee-lag. 

Det er kun de eldste utøverne (12-15 år) som har lov til å konkurrere, men også de yngre utøverne stiller på 2-3 oppvisninger hvert eneste halvår. Her skal de vise frem alt det de har jobbet med siden sist - og gevinsten for alle utøvere uansett alderstrinn - er genuin lagfølelse, stolthet og mestringsfølelse! 

Det er selvsagt mange oppstartskostnader knyttet til opprettelse av en ny idrettsgren i klubben - og klubbdrakter er definitivt en slik kostnad. Nå har UGT Miracle klart å skaffe ett sett med drakter til konkurranselaget Violets, men de trenger flere drakter

(Totalsummen for drakter til alle resterende lag beregnes til svimlende 180.000,-!)

Vi vet det er mye å be om - men håper allikevel at det finnes noen der ute som har lyst til å bidra med små (eller store) pengegaver som hjelper oss mot dette formålet! Alle monner drar! 

Det vil gi så mye til de unge talentene som er så stolte av laget sitt og alt det som de har fått til, og det vil være med på å gi støtte til en ny og alternativ idrettsgren til barn og unge i Ullensaker.  

På forhånd tusen, tusen, takk for hjelpen! :-) 

P.S.: Vi inviterer alle sponsorerer - uansett størrelse på bidraget - til en festaften hvor vi lover høy underholdningsgrad! Mer informasjon kommer på facebook og UGT sine hjemmesider

 (les mer på: https://ullensakergymogturn.klubb.nif.no/cheerleading/Sider/Hjem.aspx ). 

 

P.P.S.: Gjør oppmerksom på at 5% av innsamlede midler går til Spleis.no for administrasjon av denne pengeinnsamlingen.

Støtt cheerleaderne i Ullensaker - trenger penger til drakter

22 150 kroner innsamlet

67 givere
Avsluttet 16.07.2019
ULLENSAKER GYM OG TURN mottar pengene
Nina Holen Skotte sitt profilbilde
Verifisert
Nina Holen Skotte
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Nina Holen Skotte er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×