Send Stian til behandling i Mexico!
265 572 kr
598 givere
Avsluttet
265 572 kr48 % av 550 000 kr

Send Stian til behandling i Mexico!

HSCT behandling i Mexico

Vår venn Stian Freddy Thoresen fikk for flere år siden diagnosen MS. MS er en sykdom som kan medføre alt fra blindhet, sviktende balanse, utmattelse og lammelse. Forverring av tilstanden kan komme uten forvarsel, og i Norge tilbys kun bremsemedisiner som fungerer på noen, men som i ingen tilfeller fullstendig stopper utviklingen av sykdommen. 

I det siste året har Stian blitt verre, og behandlingen med bremsemedisiner har så langt ikke hatt noen effekt. I Mexico derimot, finnes det en behandling, (Stamcelletransplantasjon) som med en 78% sikkerhet, vil STANSE utviklingen av sykdommen. Behandlingen tilbys også i andre land, og prisene er stort sett den samme. Etter samtaler med flere pasienter som har gjennomgått behandlingen, falt valget på Mexico, da de virker å ha de beste resultatene.

https://www.hsctmexico.com/index.php?lng=eng

Derfor må vi få sendt Stian til behandling i Mexico, så fort som mulig. Det koster 550000 kr, som er mye penger. Vi trenger en håndsrekning fra mange for at Stian skal slippe å havne i rullestol, og fortsatt ha overskudd og evne til å ta med ungene sine på fisketur eller fotballtrening. 

La oss sørge for at det ikke rammer Stians fremtid mer enn det allerede har gjort. Bidrag tas i mot med stor takk.

Opprettet av
VerifisertThomas Thorsrud Hammouda
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 823 196 512

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Thomas Thorsrud Hammouda er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×