Støtt ytringsfriheten til alternative medier
4 850 kr
12 givere
Avsluttet
4 850 kr9 % av 50 000 kr

Støtt ytringsfriheten til alternative medier

All støtte går til å betale saksomkostninger til Ekte Nyheter. Venstreradikale brukte illegitim bildebruk som påskudd til å kneble ytringsfriheten til alternative medier.

Det er et økende problem med politisk vold og trusler i samfunnet fra ytre venstre. Den venstreradikale fotografen Fredrik Naumann innrømmet i retten at han ønsket hevn på Ekte Nyheter fordi han er uenig med den politiske vinklingen til nyhetsstedet. Det er bekymringsverdig at politisk ståsted var en del av argumentføringen i retten for å dømme Ekte Nyheter og at denne politiske vinklingen førte frem.

I følge denne dommen kan du nå bli dømt for å kjøre for fort dersom noen tegner på et 60-skilt og får det til å se ut som et 80-skilt. Du kan også bli dømt for "bildetyveri" dersom det står "GRATISEKSEMPLAR" på bildet eller noe tilsvarende som signaliserer at bildet er gratis, men med liten skrift på en nettstedet står det at bildet er kopibeskyttet.

Les mer om saken på Ekte Nyheter.

Opprettet av
ONAR ÅMVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til ONAR ÅM
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
ONAR ÅM er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×