LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Operasjon Hulken

Operasjon Hulken

Hulken har revet av korsbåndet i en fallulykke under lek. Pengen vil gå til operasjon hos Tertnes Dyreklinikk. Operasjonen vil koste ca 25.000 kroner pr fot.

Hulken 3,5 år, er en flott familiehund som er høyt elsket av 2 nydelige barn. Han har vært så uheldig å skadet seg i lek ved å falle ned en skråning som resulterte at korsbåndet røk. :(  Han går daglig på smertestillende no, men det viser seg at dette ikke hjelper stort lengre. Han får ikke gått tur og ikke lekt.

Derfor ønsker jeg å prøve denne måten for å hjelpe denne hunden med å komme på beina igjen ellers må han avlives. 

Etter at jeg har skjekket en del rundt ang de som kan ta operasjonen i Bergens området, så har jeg fått kontakt med Ulf ved Tertnes Dyreklinikk som er håpet våres no isteden for avliving <3

LES VEDLAGTE "BIDER" AV HANS UTTALELSE I MAIL !!

En ung familie med 2 barn har dessverrer ikke disse midlene tilgjengelig selv.

Hvis det er noen snille mennesker som vil støtte dette så er vi evig takknemlig . Vet det er mye snakk om denne måten å samle inn penger på, men ønsker å prøve likevel :)

PS: Om vi ikke klarer å nå målet våres eller om forsikringsselskapet bestemmer seg for å dekke operasjonen alikevel, så vil alle givere bli kontaktet og beløpet vil tilbakeføres eller hvis noen ønsker så kan det uavkortet gå til dyrebeskyttelsen  :) 

Jeg vil også si at jeg har hatt hund hele mitt liv og er Besøksvenn med hund innen Røde Kors, så jeg vet hva det vil si  ha hund. Har spurt om å få legge ut bilde av meg med besøkshunden for å dokumentere dette, men venter fortsatt på svar fra Røde Kors om dette er lov. Legger ut så snart jeg får beskjed fra de.

Ellers har jeg reddet/tatt meg av skadete dyr og dyr som skulle avlives. Har også vært fosterhjem for katter og kaniner gjenneom dyrebeskyttelsen. Så det å redde dyr er ikke noe nytt for meg. 

Så vær så snill å les uttalelsen fra Ulf ved Tertnes Dyreklinikk og se hva de forslår :) Og jeg må jo bare si at den gaven de gir Hulken er bare halt fantastisk.....Har ikke ord :)

Så snart vi klarer å samle inn 12.500 kr, så blir den første forten operert....og vi håper at det kan bli før jul......*krysser fingre og tær* <3

På forhånd takk til alle som vil hjelpe denne familien med å redde sin gode og fine hund <3








 


Operasjon Hulken

11 560 kroner innsamlet

53 givere
Avsluttet 18.01.2020
46% av 25 000 kr
Sissel Margrethe Monsen sitt profilbilde
Verifisert
Sissel Margrethe Monsen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Sissel Margrethe Monsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×