LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for RT02 Veldedighet 19/20

RT02 Veldedighet 19/20

Round Table 02 Oslo samler inn for å kjøpe aktivitetsutstyr, spill og leker til barne- og ungdomsklinikken ved Oslo universitetssykehus.

I 2018 samlet vi inn 41935 kr, og pengene kom så godt med at vi har valgt å gjenta suksessen!

Vi samler inn midler for å støtte Barne- og ungdomsprogrammet på OUS.

Programmet omfatter alle barnepasienter i alderen 0-18 år og deres familier.

I fjor var det over 1000 barn innom fritidsklubben på sykehuset, og de er helt avhengige av støtte utenfra for å gjøre barna så lite fokusert på at de er syke som mulig. Det er her vi i Round Table ønsker å fortsette å gjøre en forskjell. I fjor samlet vi inn midler og kjøpte Nintendo Switch, og gavekort til både forbruk som tegnesaker og annet. Det at det ikke har vært ett barn innom uten at switchene har vært på gir oss mersmak for videre støtte. Derfor ønsker vi å fortsette i år, spesielt etter vi fikk høre hvor mye vårt bidrag hadde å si.

Bilder fra aktivitetssenteret og overrekkelsen i fjor: 




Programet jobber ut ifra nyere forskning og kunnskapsbasert praksis om barn og unges behov generelt, med spesielt fokus på sykehusopphold.

Dette gjør de på fire nivåer:

1.      Direkte pasientarbeid som inkluderer organiserte aktiviter/fritidstilbud, sykehusklovner og skreddersydde ukeplaner for langtidspasienter.

2.      Pasient og pårørende opplæring (utarbeide informasjonsmateriell tilpasset ulike aldersgrupper)

3.      Fagutvikling undervisning, og  holdningsarbeid

4.      fungere som barneombud på systemnivå ved å være barnepasientenes talerør inn i saker som vedrører barn og deres familier. Koordinere tiltak for barn på sykehuset på tvers av avdelingstilhørighet og diagnoser.

Vi håper du vil være med å hjelpe noen i en tidvis umulig situasjon til å få fokuset litt vekk. Midler som doneres til denne veldedigheten går uavkortet videre, og har utrolig mye å si for de som berøres.

-----------------------------------
Round Table er en organisasjon for menn i alderen 20-40 år. Vi er politisk og religiøst uavhengige og ønsker en bred sammensetning av medlemmer på tvers av yrkesgrupper og økonomisk og kulturell bakgrunn.

I Norge består Round Table av 91 lokale klubber fra Farsund i sør til Hammerfest i nord. Vi har klubber i de store byene og i små lokalsamfunn rundt omkring i landet. Felles for alle klubbene er at vi driver vår virksomhet basert på Round Table Norges formålsparagraf og målet om å bringe sammen unge menn av forskjellige yrker.

Round Table er en organisasjon for den som ønsker å utvide sitt nettverk og bli kjent med personer en ellers ikke ville blitt kjent med. Vi sier ofte at de fleste har tre ben å stå på i livet: Familie, venner og jobb. Round Table er et fjerde ben hvor du ved å omgås mange ulike personligheter og yrkeskategorier for et bredere perspektiv, bli mer kjent med samfunnet vi lever i og hvordan dette henger sammen.

I fjor samarbeidet vi med Komplett og fikk mye ut av pengene, i år ønsker vi å få til noe liknende. Er du del av en slik bedrift? Ta gjerne kontakt! 

RT02 Veldedighet 19/20

3 750 kroner innsamlet

10 givere
Avsluttet 31.05.2020
12% av 30 000 kr
ROUND TABLE 2 mottar pengene
Kjell Roymond Olsen sitt profilbilde
Verifisert
Kjell Roymond Olsen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Kjell Roymond Olsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×