LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for TO - Bachelorfilmen til Hedda Bech ved NSKI Høyskole 2020

TO - Bachelorfilmen til Hedda Bech ved NSKI Høyskole 2020

Vi samler inn penger til bachelorfilmen TO ved NSKI Høgskole i Oslo!

Vi samler inn penger for å realisere Hedda Bech sin bachelorfilm To, som har innspilling i Mars 2020. 

PLOTTET

Nora er en 45 år gammel kvinne som mer enn noe annet har lyst på barn. Nå har hun endelig bestemt seg. Hun har nettopp flyttet inn i en ny leilighet med et stort barnerom i et barnevennlig område, og om en uke reiser hun til København for å få en inseminering. Men planene hennes slår sprekker når hun møter den eldre og sure naboen Signe, som plutselig truer hennes fremtidsplaner på en måte hun aldri kunne sett for seg.

To er et varmt drama om frykten for å ikke ha satt noen spor, og at ingen skulle brydd seg dersom du ble borte.


OSS BAK FILMEN

REGISSØR OG MANUSFORFATTER HEDDA BECH 

Hedda er både regissør og manusforfatter på prosjektet. Hun brenner for å vise det nære ved mennesket, og historiene hennes bunner ofte i menneskelige relasjoner og handlinger. Noe hun ønsker å få frem gjennom To. 


SKUESPILLER ELISABETH RYGH


Elisabeth skal spille hovedrollen vår Nora. Hun har etterhvert fått mye erfaring foran kamera, fra ulike filmer, tv-serier og reklamer. Hun brenner for å finne og få fortalt historiene til "det vanlige mennesket", de som treffer deg rett i hjertet. Hun er utdannet sykepleier, har jobbet mange år innen akuttmedisin, og når hun ikke er skuespiller jobber hun også som medisinsk operatør på Amk.


SKUESPILLER GUNNI JORFALD JOHNSEN

Gunni skal spille den nest største rollen i filmen, Signe. Gunni har lang sceneerfaring fra både revy og teater, og har hatt statistroller ved både Det Norske Teatret og Nationaltheatret. Hun har også medvirket i mange forskjellige filmer og TV-produksjoner. I dag er hun pensjonist, men medvirker fortsatt i en del reklamer og kortfilmproduksjoner på fritiden.


PRODUSENT OG MAREN LINDBERG

Maren er nylig ferdig med sin utdanning som filmprodusent etter å ha bodd i Sør-Afrika over lengre tid. Hun flytter nå tilbake til Oslo for å jobbe frilans og med flere selvstendige prosjekter. Maren brenner for virkelighetsnære historier som kan ha et klart og viktig budskap for samfunnet.


FOTOGRAF ASK GORSET JACOBSEN 

Ask jobber som frilans filmfotograf i Trondheim. Han har jobbet med alt fra musikkvideoer, til reklamefilm og kortfilmer, og har dessuten jobbet i lys- og kameraavdelingen på tre spillefilmer. Som fotograf er han særlig opptatt av set-design og lys, som han skal få bryne seg på i denne produksjonen!


OPPTAKSLYD OG LYDDESIGNER JESPER OPHEIM

Jesper studerer på musikkteknologi på NTNU i Trondheim. Han har siden barndommen vært interessert i å lage film, og har de siste fem årene blitt spesielt interessert i lyd. Han har jobbet på flere kortfilmer, og vært lydassistent på en britisk spillefilm. Som lyddesigner ønsker han å skape et så naturlig og rent lydbilde som mulig, og han elsker å se at publikum får gåsehud i kinosalen fordi lyden er så bra. 


KLIPPER OG SCRIPTER AMALIE EGGESBØ 

Amalie jobber frilans og har en 2-årig utdannelse i film fra Høgskolen i Kristiania. Hun er selvlært klipper med 5-års erfaring og har klippet alt fra vlogger til musikkvideoer til kortfilmer. Sammen med sine andre kreative hobbyer har hun et øye for små detaljer, og liker å bruke tid for å fortelle historier gjennom klipping.


KOMPONIST SANDER JACOBSSON SKJEGSTAD

Sander studerer musikkteknologi ved NTNU i Trondheim. Han har produsert musikk i over 8 år, hovedsaklig med fokus på orkestermusikk for film, og kompleks elektronisk musikkproduksjon. Som komponist har han fokus på å skape musikk som tjener filmens historie og uttrykker det som bilde og lyd ikke kan.


HVA GÅR PENGENE TIL?

Alle pengene vi får inn vil gå til transport, kostymer, leie av location, og mat på innspillingen.  Som en studentproduksjon er det vanskelig å få støtte, så all støtte settes stor pris på! 


Mvh, 

Regissør og manusforfatter 

Hedda Bech

TO - Bachelorfilmen til Hedda Bech ved NSKI Høyskole 2020

10 500 kroner innsamlet

33 givere
Avsluttet 09.02.2020
70% av 15 000 kr
Hedda Bech sitt profilbilde
Verifisert
Hedda Bech mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Hedda Bech er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×