LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Femfilm Oslo 2020

Femfilm Oslo 2020

Vil du støtte den nye feministiske filmfestivalen i Oslo? Vi planlegger å arrangere den aller første utgaven av Femfilm i 2020, og nå vi trenger din hjelp til å komme i mål. Hvis du vil ha mer feministisk film i monitor, er det nå du må slå til!

Femfilm Oslo er Norges nye feministiske filmfestival!

Debatten har rast rundt likestilling på filmfeltet siden #metoo virkelig skjøt fart høsten 2017. Femfilm Oslo er vårt svar på disse debattene, og vi mener det er på høy tid at også Norge får en dedikert feministisk filmfestival.

Hvem er vi?

Vi er en gjeng kvinnelige filmarbeidere som ønsker å bidra til større mangfold i filmverdenen. Dette ønsker vi å gjøre ved å arrangere en årlig festival hvor kvinnelige filmskapere står i fokus. Mer info om oss kan du finne på våre nettsider femfilm.no, vår Facebook-side og vår Instagram-konto.

Foto: Festivalsjef Helene Aalborg (t.v.) og styreleder Vigdis Lian.


Hva vil vi?

Vi vil vise fram den enorme bredden av film som produseres av kvinnelige filmskapere, ikke minst kvinner som er minoriteter på bakgrunn av etnisitet, geografiske hensyn, seksualitet, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, sosioøkonomisk status eller annet.

Vi vil vise fram film som kaster nytt lys på opplevelsen av å være kvinne i vår verden. Festivalen vil ha et sterkt fokus på nordiske perspektiver, inkludert fra de mindre kjente områdene og befolkningsgruppene fra Norden. Vi vil også vise både langfilmer og kortfilmer fra hele verden.

Hva nå?

Vi setter stor pris på hver en krone som ruller inn, men vi har også satt opp noen belønninger man kan få når man gir bestemte beløp – fra 150kr til 10.000kr. Her er det med andre ord noe for de fleste…

Det vi trenger aller mest hjelp av fra publikum akkurat nå, er penger til å leie kinosaler hos fantastiske Vega Scene midt i Oslo. Vi er sikre på at dette vil være den perfekte rammen for deres møter med spennende og engasjerende filmopplevelser!

VÅRE DELMÅL:

  • 30.000kr: Dekker leie av én kinosal for hele festivalperioden
  • 60.000kr: Dekker leie av to kinosaler for hele festivalperioden
  • 87.000kr: Dekker leie av to kinosaler for hele festivalperioden, samt Vegas største kinosal til både åpnings- og avslutningsseremoni.

Noe annet?

Belønningene som er oppgitt gjelder for privatpersoner og frivillige/ideelle organisasjoner. Representerer du en bedrift som har lyst til å støtte oss, nøl ikke med å ta kontakt med festivalsjef Helene Aalborg på helene (at) femfilm (dot) no.

Femfilm Oslo 2020

18 425 kroner innsamlet

67 givere
Avsluttet 31.12.2019
36% av 50 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
OSLO FEMINISTISKE FILMFESTIVAL er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×