LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for OLVE SKAL PÅ DRAKTEN

OLVE SKAL PÅ DRAKTEN

Alle penger som samles inn går uavkortet til Team Rynkeby sin innsamling til Barnekreftforeningen og forskning på barnekreft

Hei

Gutten på dette bilder er min kjære sønn Olve. Olve ble født i mars 2014 og var en helt normal liten gutt, full i fart og ablegøyer. I september 2015 ble Olve syk, veldig syk. Det viste seg at han hadde fått kreft, kreften var utrolig skjelden og det vokste ut en svulst fra sentralnervesystemet. Svulsten satt høyt oppe i nakken og hadde også vokst delvis inn i spinalkanalen. Det ble satt i gang en voldsom behandling av Olve for å prøve å redde gutten vår, både cellegift og stråling. Men etter 8 mnd med steintøff behandling var det ikke mer legene kunne gjøre for Olve og han døde dessverre kun 2 år og 9 dager gammel. 

Dette er en av mange tragiske historier om barnekreft og mangen med meg opplever dette hvert eneste år som går.  Hvert år er det ca 200 barn som får kreft og i dag dør dessverre 1 av 5 barn som får kreftdiagnosen (ca 40 barn i året), mange av de som overlever har store senskader etter den voldsomme behandlingen. De vanligste formene for kreft hos barn er akutte leukemier, hjernesvulst og solide svulster på forskjellige organer i kroppen. Barnekreft er dessverre litt bortgjemt i samfunnet og svært få har sett et kreftsykt barn eller har et forhold til det, dette siden barnet er enten på sykehus for behandling eller hjemme grunnet lavt immunforvar og dårlig form. 

Ved siden av at barna som får sykdommen rammes hardt gjennom behandlingen de må gjennomgå, rammes også hele familien med foreldre og søsken.

Jeg har derfor bestemt meg for å bidra så god jeg kan til å samle inn penger slik at det kan forskes mest mulig på barnekreft, noe som det dessverre forskes alt for lite på og som får lite eller ingen statlige støtte. Jeg kan helt ærlig ikke komme på noe mer bærekraftig enn å støtte forskning på barnekreft, slik at flere barn som blir syke kan overleve sykdommen, og at de som overlever kan ha et best mulig liv i ettertid med minst mulig senskader. Denne sykdommen rammer så ekstremt tilfeldig og ingen vet hvorfor barn blir syke av kreft da det ikke er noen ytre påvirkninger som gjør det. Kreft hos barn er ikke det sammen som kreft hos voksne, og krever derfor egen forskning.

Jeg har derfor blitt med Team Rynkeby Bergen som er ett av 9 norske sykkelag som sykler Oslo-Paris hvert år til inntekt for barnekreftforeningen. Alle penger Team Rynkeby samler inn går uavkortet til barnekreftforeningen og forskning på barnekreft, og alle utgifter som rytterene har på turen (Sykkel,hotell,draktpakker,fly osv) betaler rytterene fra egen lomme ca 35.000 kroner. 

Denne innsamlingen vil gå inn i samme pot som alle andre innsamlede midler fra Team Rynkeby, men jeg tenker med disse midlene å kunne kjøpe en plass på draktene til alle lagene i Norge slik at jeg kan plassere Olve sitt navn på draktene og hedre hans minne på den måten,og samtidig bidra til at andre barn kan overleve denne sykdommen. Det hadde vært fantastisk for meg og resten av familien om vi klarte dette.

Det koster 100.000 å få navnet hans på drakten, og vil da være en Platinumsponsor. Jeg vet dette er et ekstremt hårete mål å samle inn bare på en mnd da dette er fristen for draktsponsorer, men ingenting er umulig og jeg klarer det ikke om jeg ikke prøver. 

Alle bidrag taes i mot med stor takknemlighet og ingen bidrag er for liten og iallefall ikke for store:)

Kanksje det er nettopp disse pengene som samles inn i her som gjør den store forskjellen........

På forhånd takk og del gjerne denne Spleisen i  dine sosiale medier:)

Mvh

Espen Stenseide


OLVE SKAL PÅ DRAKTEN

125 000 kroner innsamlet

345 givere
Avsluttet 10.01.2020
125% av 100 000 kr
Espen Stenseide sitt profilbilde
Verifisert
Espen Stenseide
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Espen Stenseide er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×