LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Spleis har støttet innsamlingen med 2 000 kr

Magnus vil gi pengene til mer trengende

Pengene vil gå videre til en annen spleis. Vennligst les mer for informasjon.

Kjære givere,

Denne spleisen har endret formål. Under kan dere lese hvorfor:

Tusen, tusen takk til alle som har støttet spleisen. Magnus har dessverre ombestemt seg, og ønsker ikke å ta imot penger. Jeg er lei for at jeg ikke undersøkte dette før jeg startet spleisen, og beklager overfor alle givere. Alle som ønsker å trekke sitt bidrag vil få pengene refundert.

Denne beskjeden vil bli sendt på epost til alle givere. Dersom du ønsker at pengene skal gå til den nye spleisen, så svarer du JA på eposten. Dersom du ønsker pengene refundert, svarer du NEI. Spleis.no tar seg av resten.

Jeg er lei for at denne gaven ikke gikk helt som håpet, og utrolig takknemlig til alle som i løpet av en liten uke var med å varme hjerter! Jeg kjenner ikke Magnus, men har skjønt at han liker best å gi selv, og har vært en stor ressurs og bidragsyter i et langt liv. Jeg ønsker ham virkelig et fortsatt verdig liv og at kommunen selv ser verdien av å støtte Magnus i å være et eksempel for andre, og gi ham den frie ferdselen han fortjener. 

Oppfordrer alle til å sende et personlig julekort med «Gi Magnus Kalfoss TT-kort» til fylkesordfører Arnfinn Nergård, Hedmark fylkeskommune, Pb. 4404 Bedriftssenteret, 2325 Hamar.


NYTT FORMÅL:

Det er mange trengende og verdige mottakere, og jeg har lett etter kandidater blant dem på spleis.no, vurdert Kirkens Nødhjelp og Frelsesarmeen. Men jeg kommer stadig tilbake til Nina som trenger støtte til å få sin nylig avdøde sønn transportert hjem fra Tyskland. Derfor går min personlige støtte til Nina. De som ønsker å overføre sitt bidrag til denne spleisen kan svare JA på eposten. Les mer om det nye formålet »

Jeg beklager igjen. Det var på ingen måte meningen å lure noen til å gi pengestøtte til noe som skulle vise seg å ikke ha en mottaker. Jeg har lært av feilen, og håper den likevel kan komme noen til gode. Tusen tusen takk til alle givere. Ønsker dere alle en fredelig jul og et godt  nytt år <3


(Opprinnelig Spleis: Gi Magnus skyss til jul)


91-åring nektet transport-hjelp: Får ikke dratt på julebesøk

FLISA (NRK): 91 år gamle Magnus Kalfoss fikk beskjed om å ta bussen da han søkte om tilrettelagt skyss. Han var for frisk til å få hjelp.

Magnus får stadig avslag på søknad om tilrettelagt transport. Dette synes vi er dumt, så da kan vi vel spleise på skyss?

Dersom du vil være med å sørge for at Magnus får feire julen med vennene sine kan du donere en slant til denne spleisen.

Vennskap er det viktigste vi har i verden. 

Les mer om saken her




Magnus vil gi pengene til mer trengende

4 100 kroner innsamlet

14 givere
Avsluttet 15.12.2019
82% av 5 000 kr
Givere (2 100 kr)Spleis har støttet innsamlingen med 2 000 kr
Nina Hansen sitt profilbilde
Verifisert
Nina Hansen mottar pengene
Mariken Kristine Grindvold Lie sitt profilbilde
Verifisert
Mariken Kristine Grindvold Lie
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
E-post
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Mariken Kristine Grindvold Lie er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×