Dugnadsgjengen - Askøy På Langs
46 350 kr
205 givere
94 dager igjen
46 350 kr463 % av 10 000 kr

Dugnadsgjengen - Askøy På Langs

Vi vil fortsette å lage nye og bedre løyper for alle på Askøy. Siden vi jobber i allslags vær og gjerne langt fra veien er riktige klær og utstyr viktig. Støtt oss til dette, til sikkerhetsutstyr, materialer og gjerne en liten kaffetår også.

Løypen til Askøy På Langs har i flere år vært utbedret og utviklet av en fantastisk dugnadsgjeng.  Denne løypen bidrar ikke bare til selve løpet/turen en gang i året, men til at mange kommer seg mye bedre og lettere frem i den fantastiske naturen på Askøy.  Løypen er merket begge veier med røde piktogrammer og skilt etter støtte fra Norsk Tipping ifjor.

Dugnadsgjengen jobber jevnt og trutt og med en fantastisk innsats.  De klarer i stor grad å få gratis material og festeutstyr fra gode støttespillere på Askøy.  

De trenger imidlertid noe midler til verktøy, utstyr og hjelpemidler som gjør arbeidet raskere, lettere og sikrere.  Og, vi synes også at de skulle fått seg en liten årlig oppmerksomhet for den utrolige jobben som gjøres.  Vi i Askøy På Langs er Extremt takknemlige, og vet at vi deler dette med mang en Askøyværing, både turgåer og ultraløper.

Etthvert lite bidrag her går direkte på konto til dugnadsgjengen.  Ditt bidrag bidrar til enda bedre stier på hele Askøy og en velfortjent oppmerksom for innsatsen som er lagt ned år etter år!

Opprettet av
VerifisertJan Arve Solli
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 917 004 129

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Jan Arve Solli er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×