Jentekrefter + motorsport = SANT
23 900 kr
42 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

47% av målet oppnådd
23 900 kr47 % av 50 000 kr

Jentekrefter + motorsport = SANT

Vil du støtte min ferd mot verdensmesterskapet i roadracing?

Jeg er Mia Rusthen, en 18 år gammel jente fra Drøbak som en gang drømte om å bli ballerina, helt til jeg falt pladask for roadracing som pappa presenterte meg for i 2016. Siden da har tåspiss blitt erstattet med kneskrap, og det har vært et eventyr, og jeg er utrolig stolt av resultatene mine så langt, både i og utenfor Norge. 

Målet mitt er å nå verdenstoppen i roadracing, og jeg er nå blitt oppdaget av Yamaha Racing som ønsker at jeg skal satse internasjonalt. Det er STORT! Målet er å komme til verdensmesterskapet, og med Yamaha R3 bLU cRU Academy Team Benelux, hvor jeg er eneste jente og den eneste fra Norge, står Europa og IDM (det tyske internasjonale mesterskapet) for tur som første steg nå i 2021. Dette blir rått! 

.Å bli en del av «the Yamaha Racing Family» og dette teamet er fantastisk, men også veldig kostbart. Jeg har fått flere enestående sponsorer og samarbeidspartnere, men er dessverre ikke i mål økonomisk ennå.

Derfor velger jeg dette lille frieriet, da jeg har skjønt at mange motorsportinteresserte der ute synes at dette er like spennende og morsomt som meg. Alle pengene som samles inn går til å dekke kostnadene for min internasjonale satsning i 2021.

Min drøm er jo å vise verden at JENTER + MOTORSPORT = SANT og nå er jeg på faktisk på vei mot verdenstoppen! Jeg ønsker å være et forbilde for alle unge som har en drøm de ønsker å følge og som ikke lar seg begrense av kjønn eller andre inngrodde fordommer og innbilte grenser.

Vil noen hjelpe meg på denne ferden?

Alle bidrag uansett størrelse er av like stor verdi for meg, for uten støtte er det umulig å få til denne satsningen.

2021 og verden venter! Bli med da vel! Jeg lover det blir gøy.

Som takk vil alle givere som ønsker få et miljøvennlig og bærekraftig handlenett med min logo (mitt lille miljøbidrag og alibi i en sport som kanskje ikke er så miljøvennlig 😉)

På forhånd TUSEN TUSEN TAKK! <3 

For mer info om meg og satsningen min: www.miarusthen.com  Her finner du også kontaktinfo om du ønsker å bli min samarbeidspartner eller sponsor. 

Join my ride chasing my dream!

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 923 027 335

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Trond Richard Rusthen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×