LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Har samlet inn 230.000 kroner til reiser, sosiale aktiviteter, cuper og utstyr

Med stigende kostnader og ønske om å styrke fellesskapet i klubben, har Flaktveit Idrettsklubb vært fast bestemt på å finne innovative løsninger for å øke inntektene. De har akkurat fullført sin andre dugnadsaksjon på Spleis, og har samlet inn 230 000 kroner - som kommer hele klubben til gode.

Flaktveit Fotball - Gutter 2013 har samlet inn penger til Voss Cup 2024

Samme muligheter for hele klubben

«For oss har Spleis sin løsning for digitale dugnader vist seg å være veldig bra», sier daglig leder i Flaktveit IK, Edward Lygre. I stedet for å lage flere enkeltdugnader på lagnivå, har de satt opp en dugnadsaksjon for hele klubben. Når man oppretter en dugnadsaksjon, lager man en mal som gjør det enkelt for alle lagene å bli en del av aksjonen - uten dobbelt opp med arbeid. Dette forenkler opprettelsesprosessen betraktelig. Lygre peker også på at det har bidratt til at alle lag og grupper får samme muligheter for inntekter, noe som er viktig for idrettsklubben.

Anbefalt av Norges Idrettsforbund

Det er flere aktører som tilbyr digitale dugnadstjenester og da er det ikke alltid lett å vite hvilken man skal gå for. Dette var derimot ikke et vanskelig valg for Flaktveit, som sier følgende: "Hovedårsaken var at vi ønsket en løsning for loddsalg, og Spleis var både godkjent av Lotteritilsynet og i samarbeid med NIF." De digitale skrapeloddene som selges på Spleis, har hele 83,5% fortjeneste, og er man så heldig å skrape frem et vinnerlodd, sendes premien direkte hjem i posten til kjøper. Klubben slipper med andre ord all logistikk med varelager og utkjøring av produkter - dette fikser Spleis!

Flere valgmuligheter

I årets satsning, har de hatt fullt fokus på digitale skrapelodd og rene pengedonasjoner, men det finnes også flere produkter man kan selge når man skal ha en dugnad. Den som starter dugnaden kan mikse og matche så mye en vil, og kan velge blant digitale skrapelodd, sokker fra Bambusa, kvalitetskaffe fra Wild og jule- og gratulasjonskort. Her kan man velge både ett, to og alle produkter - som også kan legges til eller velges bort underveis. Spleis står for lager og logistikk, og sender produktene rett hjem i posten til kjøper.

Flaktveit Sonic jenter 2017 samler inn til cuper og aktiviteter

Smidig løsning med god oppfølging

Den enkle registreringen og opprettelsen av aksjonen, gjorde hele prosessen smidig, og klubben kunne fokusere på det viktigste – å selge lodd for å samle inn midler til aktivitetene. Lygre påpeker også at en stor fordel med å involvere hele klubben, var at det ble lettere for alle å lykkes: «Alle klubbens lag inviteres inn til å delta. Dette er frivillig og vi opplever at lagene selv får fart uten ytterligere “push” fra klubben.» Ved å ta dugnaden på Spleis, har Flaktveit IK vist at veien til suksess ikke trenger å være verken komplisert eller tungvint. Med en effektiv løsning og god oppfølging fra Spleis har klubben kunnet fokusere på det som virkelig betyr noe – å styrke fellesskapet og aktivitetene gjennom vellykkede dugnadsaksjoner.

Skal du arrangere en dugnad?

Hasle-Løren Fotballs dugnadsaksjon

«Vi likte valgfriheten i de ulike produktene man kan selge, hvor man har noe som passer for alle og enhver, også for de som bare ønsker å gi penger.»

– Line Thorgersen, styremedlem i Hasle-Løren Idrettslag

Les mer om deres erfaring her

Dro til Spania ved hjelp av Spleis

Elevene i spanskklassen på Voss Gymnas dro på studietur til Spania, ved hjelp av pengene de samlet inn med dugnad på Spleis.

«Dugnaden var lettvint å registrere og opprette, fantastisk service»

– Anne Helene Hansen, forelder ved Voss Gymnas.

Les mer om deres erfaring her

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×