LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Info til dugnadsansvarlig

Norges mest lønnsomme dugnadstjeneste - så enkelt!

Start en dugnad

Velg hvilke produkter dere vil selge, hvor mye dere ønsker å tjene, hvor lenge dugnaden skal vare og hvem pengene skal utbetales til. Mottakeren kan være en privatperson eller organisasjon.

Gjør dugnaden personlig med en fin tittel og bilder. Skriv gjerne litt mer om hva dere skal bruke pengene på, og sjekk hvordan dugnaden vil se ut. Når du er fornøyd og er klar til å sette i gang trykker du på «Start dugnaden».

Tips - Tittelen på dugnaden blir med i utbetalingen så det er lurt å inkludere lagnavn så klubben vet hvem som skal ha pengene. Hvis laget har et eget kontonummer knyttet til organisasjonen går det også an å velge at pengene heller skal sendes dit 💰

Se hvilke dugnadsprodukter du kan velge mellom her
Illustrasjon av to av stegene man må gjennom for å lage en dugnad på Spleis. Mer konkret der man legger til tittel og varighet på dugnaden.

Inviter deltakere

Når dugnaden er startet kan du invitere deltakere. For å gjøre det enkelt har vi satt opp en invitasjonstekst du kan kopiere og sende til gruppa. Man kan også laste opp laglista fra Spond, så sender vi ut invitasjoner.

Deltakerne lager enkelt sin egen personlige salgsside som de deler med familie og støttespillere for å selge produkter. Spleis sender produktene hjem i posten til de som kjøper innen tre uker. Det er også mulig å støtte med et frivillig beløp. Se mer informasjon til deltakere

Tips - Få fart på dugnaden tidlig! Kommer dere godt i gang fra start er det lettere å få med flere!

Mobil med en invitasjons-knapp og tre deltakere

Følg med på salget

Fra deltakersiden kan du invitere, skjule eller slette deltakere. Siden er kun synlig for deg, og gir raskt oversikt over hvor mye hver deltaker har solgt.

Dere velger om hver deltaker bør samle inn en bestemt sum, eller om det ikke skal legges noen føringer.

Tips - Det kan være lurt å minne deltakerne på å selge produkter underveis i dugnaden. Du kan gjøre det mer motiverende å selge ved å løfte frem de som har solgt mest, og skape litt intern konkurranse.

Illustrasjon av deltakersiden med oversikt over deltakere og mulighet til å invitere nye deltakere

Dugnaden er avsluttet

Spleis håndterer betaling, varelager og levering av produkter hjem til de som har kjøpt, så dere kan bruke deres tid og energi på andre ting som er viktig! Fotballlaget kan med andre ord slappe helt av og fokusere på cupen dere skal på.

Fortjenesten fra dugnaden utbetales vanligvis innen tre virkedager etter at dugnaden er avsluttet. Er mottakeren en organisasjon må en med signaturrett godkjenne dugnaden før pengene kan utbetales.

Tips - Bruk gjerne oppdateringer til å fortelle hvordan dugnaden gikk. Du kan legge til bilder og takke de som gjorde det mulig!

Illustrasjon av en salgsside med en oppdatering

Muligheter med dugnad på Spleis

Dugnadskalkulator

Norges mest lønnsomme digitale dugnadstjeneste

Salg av produkter:
87 000 kr
Rene donasjoner:
62 988 kr*
Forventet overskudd:
99 744 kr
Fortjeneste:
67 %

* I gjennomsnitt får dugnader på Spleis 42 % av inntekten fra rene giverbeløp.

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×