LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Innsamling for indirekte og direkte støtte til flyktninger og fordrevne fra Ukraina.

Innsamling for indirekte og direkte støtte til flyktninger og fordrevne fra Ukraina.

Pengene som samles inn, vil gå til både indirekte og direkte hjelp til flyktningene fra Ukraina, som beskrevet forut.

Vi ønsker å strekke ut en hjelpende hånd til de mange som må flykte fra Ukraina på grunn av krigens brutalitet. Noen klarer ikke å flykte ut av landet, men må flykte internt i Ukraina, såkalte internt fordrevne. For hvert minutt, for hver time som går, blir krigen mer og mer brutal, og stadig flere må flykte. Ukrainas befolkning bombes bort fra sine hjem og det de har kjært. I morgen må de redde seg selv i kun det de står og går i. Flyktningene må ha hjelp, og den må komme raskt. 

 Hjelpen kan gis på flere måter. Vi har valgt både i form av mat/vann, materielle behovsprøvde ting, og vi har valgt penger.

Mat, vann, klær, sko, tegnesaker, bleier, hygieneartikler mv samles inn til forsendelse i Narvik/ Bjerkvik. Det pakkes i ordentlige sorterte og merkede esker, slik at logistikken ved utdeling blir enkel og minst ressurskrevende. Da evner man å få delt ut alt, dette gjelder spesielt klær. 

For å få dette til, er det noen kostnader som må besørges for å få utstyr til pakkingen ved innsamlingen. Det være seg esker, tape, pakke-plast, tusjer og slike ting. Her er vi avhengig av innsamlede midler for å betale dette, da vi helt sikkert må kjøpe en del. Er vi heldige får vi rabatt på det som kjøpes inn, og at vi kanskje blir sponset med noe.

I tillegg må vi samle inn midler for å kjøpe mat, morsmelkerstatning, vann, medisiner mv. En liste over behovet er lagt ut på fb siden til "Nødhjelp til Ukraina". https://www.facebook.com/N%C3%B8dhjelp-til-Ukraina-Humanitarian-aid-for-Ukrainee-103111688992226 

Vi er også veldig glade for alt som bedriftene kan sponse oss med utenom. Alt kommer godt med!

Når det gjelder transport, er det også en tjeneste som må kjøpes. Hver transport kommer på ca kr 40.000,-. Vi håper og ønsker å kunne fylle 3 vogntog/semier.

Det er en stor innsamling, men det er enda større lidelser folket i Ukraina må gjennom. Denne innsamlingen må vi få til! Vi håper dere har giverglede selv om dugnadsånden har stått sine prøvelser i korona-tiden. 

Midler som blir til overs vil vi sørge for blir donert til veldedig humanitær organisasjon, helst så langt ut i kjeden som mulig.

Nå som dette skrives kommer det meldinger om at Norge vil ta imot flyktninger fra Ukraina. Her kan det være at vi omprioriterer hvis det er nødvendig, slik at disse flyktningene kan få klær og andre behovsprøvde ting som er samlet inn. Da får vi hjulpet også her i landet.

Tusen takk til deg som gir ditt bidrag, både vi og folkene som mottar hjelpen er utrolig takknemlige!

Innsamling for indirekte og direkte støtte til flyktninger og fordrevne fra Ukraina.

22 250 kroner innsamlet

42 givere
Avsluttet 31.03.2022
12% av 180 000 kr
NARVIK MISJONSKIRKE mottar pengene
Nødhjelp Ukraina / Humanitarian aid for Ukraine sitt profilbilde
Nødhjelp Ukraina / Humanitarian aid for Ukraine
Ikke-verifisert
Ole Saltvik står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Ole Saltvik er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×