LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Logoen til FOKUS PÅ ME
FOKUS PÅ ME

Støtt biomedisinsk forsking på ME i Noreg, via organisasjonen Fokus på ME. ME er eit underfinansiert forskingsområde. Kvar krone tel. Del med ditt nettverk, då når bodskapen fleire. Utan forskning kjem vi ikkje vidare.

Disse sakene trenger vår støtte

Illustrasjon for spleisen
0 innsamlinger

Min bursdagsspleis til forsking på ME

Eg ønskjer ei gåve til Fokus på ME, pengane vil bli gitt til forskingsgruppa ved Haukeland Universitetssjukehus. For dei som har ME stel sjukdomen år etter år av livet deira. Små og store innsamlingar vil skape merksemd kring sjukdomen. Gi håp!

Illustrasjon for spleisen
0 innsamlinger

Støtt forsking på ME

og gje eit bidrag til at forskarane ved Haukeland får forsette dei viktige forskingsarbeidet. Alle som betalar inn på spleisen vil automatisk få eit tilbod og informasjon om å bli fast givar til Fokus på ME si innsamling til ME-forskinga.

Illustrasjon for spleisen
0 innsamlinger

Gå turen for Fokus på ME og støtt biomedisinsk forsking på ME

Gå turen for Fokus på ME og støtt biomedisinsk forsking på ME på ein aktiv måte. Innsamla midlar går direkte til den viktige banebrytande ME-forskinga ved Haukeland, forskingsgruppa leia av Olav Mella, Øystein Fluge med kollegaer.

Om organisasjonen

«Fokus på ME» er ein liten veldedig organisasjon som var danna i Stryn hausten 2018 og er registrert i Brønnøysundregisteret.

Formål med ’Fokus på ME’: er å samle inn pengar til biomedisinsk forsking på ME i Noreg, i første omgang til Haukeland Universitetssjukehus, Avdeling Kreftbehandling og medisinsk fysikk, forskingsgruppa leia av Olav Mella og Øystein Fluge. Fokus på ME har også som formål å spreie kunnskap om ME.

ME er ein av dei mest invalidiserande sjukdomane som er kjend, men likevel er dei statlege midlane til forsking på denne sjukdomen svært låge. Bakgrunnen for organisasjonen ’Fokus på ME’ er at den er starta i håp om at ein kan samle inn pengar og kunne bidra til forskingsarbeidet.
www.fokuspame.no

Organisasjonsnummer: 921 834 640

Innsamlinger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×